Nikola Žigić opet rešeta golmane! Obukao dres i obuo kopačke, pa zabio 4 komada u 37. godini! (FOTO)
Nikola Žigić kao u najboljim danima, Foto: Filip Plavčić

Legende oduševljene

Nikola Žigić opet rešeta golmane! Obukao dres i obuo kopačke, pa zabio 4 komada u 37. godini! (FOTO)

Bivši srpski napadač i dalje ima golgeterski instinkt

Objavljeno:

Nikola Žigić od kada je završio aktivnu fudbalsku karijeru odlučio je da se skrasi na španskoj rivijeri, u Valensiji na obali Sredozemnog mora, gde je i proveo nekoliko godina kao igrač "slepih miševa".

Ipak, iako je otišao u igračku penziju, bivši golgeter Crvene zvezde i srpske reprezentacije nije zaboravio da postiže golove, što je pokazao i prošlog vikenda.

S obzirom na to da živi u Valensiji nije mu teško da se odazove na pozive veteranske selekcije kluba za koji je igrao, te sa još nekim bivšim saigračima koji su takođe "okačili kopačke o klin" odigra po neku utakmicu s vremena na vreme.

Svoj golgeterski instinkt je pokazao u duelu sa veteranima ekipe CD Asera kojoj je četiri puta zatresao mrežu u ubedljivoj pobedi veterana "slepih miševa" od 11:1.

Zajedno sa Žigićem u timu Valensije igrale su sve same legende kluba David Albelda, Amadeo Karboni, Huan Sančez...

Utakmica je imala humanitarni karakter u organizaciji "Diskampa" koji se bavi osobama sa invaliditetom u opštini Morvedre, a prihod od ulaznica je poslužio da ta fondacija prikupi novčana sredstva kako bi nastavila da se bavi svojim ciljem.

BONUS VIDEO: CECIN SIN PREBIO BUGARINA PRED OČIMA DAČIĆA I PALME: Pogledajte brutalni nokaut Veljka Ražnatovića u prvoj profesionalnoj borbi

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.