RASKRINKAO SVE O ODNOSU KLUBA I MENADŽERA! Bivši igrač Zvezde: Postao sam njihov posed, mogli su da mi rade šta hoće! (VIDEO)
Nikola Maksimović, Foto: Dado Đilas

rekao sve

RASKRINKAO SVE O ODNOSU KLUBA I MENADŽERA! Bivši igrač Zvezde: Postao sam njihov posed, mogli su da mi rade šta hoće! (VIDEO)

- Onda su u klubu počele da se dešavaju neke neočekivane stvari

Objavljeno: 19:58h

Nikola Maksimović dao je jedan opširan intervju za ruske medije u kojima je između ostalog govorio o svom odlasku iz Zvezde i problemima koje mu je pravio predsednik Torina prilikom transfera u Napoli.

- Kada sam došao u Zvezdu, bili smo 10 bodova iza Partizana. Situacija kao sada sa Lokomotivom u Rusiji. Bilo je malo utakmica do kraja i nije bilo lako sustići rivala. Uspeli smo do kraja da osvojimo kup i igrali smo odlično u derbijima protiv Partizana. Tada me je Siniša Mihajlović prvi put pozvao u reprezentaciju i poludeo sam od sreće. Ali onda su u klubu počele da se dešavaju neke neočekivane stvari.

- Promenio se trener, a moj ugovor je prodat nekom kiparskom klubu. Šest meseci kasnije, više nisam bio igrač Crvene zvezde... Oni koji su posedovali moj ugovor, mogli su da rade šta hoće sa mnom. Morao sam da odem u bilo koji klub koji bi oni našli. Ispostavilo se da sam presedeo šest meseci na klupi i da sam onda poslat u Torino. Ipak, nisam dozvolio da mi ta situacija slomi duh. Bez obzira na sve, gurao sam napred i gledao pozitivno - rekao je Maksimović.

BONUS VIDEO: Delije besne na sudije meča Zvezda - Mornar

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.