KRAJ ZA LJUBIMCA DELIJA! Doneo je Zvezdi vrlo važnu titulu, a sada mora da napusti klub jer ne može da diše kad potrči! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

nema tolerancije

KRAJ ZA LJUBIMCA DELIJA! Doneo je Zvezdi vrlo važnu titulu, a sada mora da napusti klub jer ne može da diše kad potrči! (VIDEO)

Klub mu je poželeo sve najbolje u nastavku karijere

Objavljeno:

Dragan Mrđa više nije član ljubljanske Olimpije. Milan Mandarić i uprava kluba raskinuli su ugovor sa nekadašnjim srpskim reprezentativcem koji je zimus potpisao na šest meseci, a od tada je odigrao samo dva takmičarska minuta.

- FK Olimpija objavljuje da je došlo do sporazumnog prekida saradnje sa srpskim napadačem Draganom Mrđom. U našem dresu je imao jedan nastup i klub mu želi sve najbolje u nastavku karijere - kratko se oglasio klub iz glavnog grada Slovenije.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, koji je odigrao važnu ulogu u osvajanju titule pod Slavišom Stojanovićem sa crveno-belima, u Ljubljanu je, prema pisanju slovenačkih medija, došao veoma slabo fizički pripremljen, a pored toga ga je mučila povreda ahilove tetive, tako da nije uspeo da postane standardan u prvom timu. Te zato i nije veliki šok što se nije duže zadržao u redovima vodećeg kluba Slovenačkog šampionata iako je imao ugovor do kraja sezone.

BONUS VIDEO: Invazija navijača na Luku Dončića posle pobede Reala nad Zvezdom u Pioniru

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.