UDARAC ZA PREMIJER LIGU! Čarli Adam otkrio da igrači konzumiraju ilegalni prah na utakmicama, oglasio se i Pep Gvardiola!
Foto: Reuters

strašno

UDARAC ZA PREMIJER LIGU! Čarli Adam otkrio da igrači konzumiraju ilegalni prah na utakmicama, oglasio se i Pep Gvardiola!

Nekadašnji igrač Liverpula sve razotkrio

Objavljeno:

Vezni igrač Stouk Sitija Čarli Adam šokirao je javnost!

Naime, nekadašnji fudbaler Liverpula je izjavio da je u ostvrskom fudbalu normalna pojava konzumiranje praha koji je u Britaniji ilegalan.

Radi se o takozvanom snasu, tačnije čistom nikotinu koji se ekstraktuje iz duvana, a pojačava koncentraciju igračima, kao i fizičku energiju.

- Snas dolazi iz Skandinavije i mnogi igrači ga koriste.Ja ga nisam probao, ali viđam momke kako ga svakodnevno uzimaju. To nije slučaj samo u Premijer ligi, već u i nižim rangovima takmičenja, kao i u Škotskoj - rekao je Adam.

I Pep Gvardiola se dotakao ove teme u petak.

- Ne znam šta donosi snas, da li je zadovoljstvo konzumirati ga. Lekar je popričao sa igračima. Tada sam i saznao za snas - rekao je Pep.

Podsetimo, i Džejmi Vardi je priznao skoro da je koristio snas.

Ova supstanca nije zabranjena od strane Svetske antidoping agencije, ali se istražuje i treba očekivati njenu skoriju zabranu.

Kako snas izgleda, pogledajte ovde!

BONUS VIDEO: Invazija navijača na Luku Dončića posle pobede Reala nad Zvezdom u Pioniru

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.