Radnički Niš polako posustaje, nije im dovoljan ni igrač više za trijumf!
Radnički Niš, Foto: Fonet

superliga, 29. kolo

Radnički Niš polako posustaje, nije im dovoljan ni igrač više za trijumf!


Utakmica na stadionu Čair u Nišu bila je izuzetno napeta i dinamična, ali na kraju nije bilo pobednika. Pored golova, viđen je i jedanaesterac za domaćina, na čijoj klupi je debitovao Dragan Antić, ali i isključenja u ekipi Vojvodine

Objavljeno:

Fudbaleri Radničkog iz Niša i Vojvodine igrali su nerešeno 1:1 u derbi utakmici 29. kola Superlige Srbije.

Utakmica na stadionu Čair u Nišu bila je izuzetno napeta i dinamična, ali na kraju nije bilo pobednika. Pored golova, viđen je i jedanaesterac za domaćina, na čijoj klupi je debitovao Dragan Antić, ali i isključenja u ekipi Vojvodine.

Prvo je početkom drugog poluvremena drugi žuti karton u ekipi Voše dobio Eze Okeuhi, da bi potom i trener Ilija Stolica dobio crveni karton zbog protesta. Ipak, to nije mnogo poremetilo Novosađane koji su u Nišu prvi uspeli da dođu do vođstva, a strelac je bio Lazar Zličić u 54. minutu.

Upravo on je izveo korner i dodao loptu do Jovančića, ovaj mu je odigrao povatni pas, a potom je Zličić sjajno šutirao sa oko 13, 14 metara iskosa i preciznim udarcem pogodio dalji ugao gola Mladena Živkovića.

Nišlije su potom preuzele inicijativu, Vojvodina se branila, ali u tome nije bila uspešna, pošto je Radnički u samoj završnici uspeo da dođe do izjednačenja. Radnički je prvo imao odličnu priliku da dođe do izjednačenja u 74. minutu, ali je golman Vojvodine Emil Rockov odbranio jedanaesterac Milanu Pavkovu. Situacija na terenu se ipak promenila u 89. minutu, a izjednačujući pogodak za Radnički postigao je Nikola Stanković koji je u igru ušao samo nekoliko minuta ranije.

Radnički je posle današnjeg remija treći sa 50 bodova, dok Vojvodina još uvek nije uspela da osigura plasman u plej-of, pa ja tako osma sa 41 bodom, šest više od Mladosti koja sutra dočekuje Crvenu zvezdu.

U ostalim utakmicama igranim od 15 časova, Radnik je na

svom terenu sa 1:0 pobedio Javor, a strelac pobedonosnog gola bio je Miloš Milovanoviću 10. minutu. Borac je na svom terenu sa 2:0 slavio protiv Mačve, dok su Zemun i Napredak igrali nerešeno 1:1.

Superliga, 29. kolo:

Petak:

Rad - Voždovac 0:1 (0:1) (Luković 10)

Subota:

Borac - Mačva 2:0 (0:0) (Mateus Lima 63, Dupovac 79)

Radnički Niš - Vojvodina 1:1 (0:0) (Stanković 89 - Zličić 55)

Radnik - Javor 1:0 (1:0) (Milovanović 10)

Zemun - Napredak 1:1 (0:0) (70 - Zec 48)

Nedelja 17.00 Čukarički- Spartak Subotica 17.00 Mladost Lučani - Crvena zvezda

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO: Invazija navijača na Luku Dončića posle pobede Reala nad Zvezdom u Pioniru

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.