Svanuo je dan od koga su Grobari najviše strepeli! Šta je Partizan uradio povodom toga?! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

REPROGRAM DUGA

Svanuo je dan od koga su Grobari najviše strepeli! Šta je Partizan uradio povodom toga?! (FOTO)

Došao je taj 31. mart...

Objavljeno:

Partizan je stigao da na vreme ispuni sve finansijske zahteve i prođe kontrolu UEFA za dobijanje licence koja im dozvoljava da učestvuju u evrokupovima naredne sezone, iako je bilo navoda da to neće biti tako.

Crno-beli su tokom petka i subote uplatili blizu 2.000.000 evra kako bi prošli takozvani monitoring i stekli pravo da „čisti“ uđu u predstojeću sezonu kad je reč o kvalifikacijama za Lige Evrope ili Lige šampiona, zavisno od učinka u završnici aktuelnog prvenstva, prenosi MOZZART Sport.

31. mart je bio poslednji dan za regulisanje obaveza.

Vladimir Vuletić
Vladimir Vuletić foto: Filip Plavčić

A, kako je ovo postignuto? Aktuelni igrači, članovi stručnog štaba kao i bivši prvotimci i još neki poverioci pristali su na reprogram duga, tačnije, da se isplate zarada pomere u budućnost, što je bilo od vitalne važnosti da bi Partizan prošao monitoring.

- Ispunjeni su svi neophodni uslovi i kriterijumi propisani od strane Komisije za licenciranje FSS, Pravilnikom o licenciranju. Sednica te komisije biće sredinom aprila i tad ćemo zvanično dobiti licencu, ali su svi uslovi na 31. mart, dan kada je i neophodno, ispunjeni - precizirao je dr Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana.

Da podsetimo, crno-beli su računali na 500.000 evra od UEFA, koji su isplaćeni preko FSS, pa je srpska kuća fudbala te pare zadržala u ime duga iz oktobra 2016. godine.

BONUS VIDEO: Alen Omić posle poraza od Reala

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.