DVA SATA KVALITETNOG PROGRAMA! Ludnica u Kini, Piksi ostvario pobedu tek posle 105 minuta igre! VAR tehnologija donela odluku! (FOTO)
Foto: Print Screen Youtube

šou

DVA SATA KVALITETNOG PROGRAMA! Ludnica u Kini, Piksi ostvario pobedu tek posle 105 minuta igre! VAR tehnologija donela odluku! (FOTO)

Kakva predstava u Kini, Piksi osvojio bodove

Objavljeno:

Fudbaleri Gvangžua R&F, koje sa klupe predvodi Dragan Stojković Piksi, zabeležili su važan trijumf u četvrtom kolu prvenstva Kine protiv Čangčuna sa 2:1. Utakmicu je obeležila neverovatna završnica, pa je pitanje pobednika bilo poznato tek nakon 105 minuta.

Izabranici našeg trenera su tako došli do drugog trijumfa u sezoni, te su se dodatno učvrstili u vrhu. Iako su do 78. minuta gubili, to fudbalere Gvangžua R&F nije sprečilo da se na kraju raduju.

foto: Printscreen / Youtube

Činilo se da će Piksijev tim doživeti drugi poraz, pošto je Čangčun vodio od 61. minuta preko Žanga Ćiaofeja. To je bio samo uvod u neverovatno uzbudljivu završnicu, jer je najpre Gvangžu izjednačio preko Zahavija, da bi u sedmom minutu nadoknade i preokrenuo pogotkom Renatinja iz penala.

Međutim, to je bio samo uvod u potpunu dramu na terenu, jer je sudija dosudio jedanaesterac za Čangčun u devetom minutu nadoknade. Bio je to drugi udarac za bele tačke za ovaj tim, pošto je u 10. minutu Igalo promašio. Ovoga puta je promenjen izvođač, no i on je bio neprecizan.

Golman Gvangžua je kratko odbio loptu, na koju ja natrčao baš Igalo i ubacio ju je u mrežu za oduševljenje domaćih navijača, ali... Ispostavilo se da je slavlje bilo preuranjeno, jer je arbitar pregledao snimak i odlučio je da poništi gol.

Igralo se još pet minuta, ukupno 105, ali se rezultat nije menjao, pa je Piksijev tim došao do nove pobede. Sada se nalazi na drugom mestu sa 12 bodova, dok je Čangčun 14.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.