Ćurković napao vođu Grobara: Nije njihovo da određuju ko može u Partizan, a ko ne!

Dva puta su se sastali

Ćurković napao vođu Grobara: Nije njihovo da određuju ko može u Partizan, a ko ne!

Trenutno prvi čovek crno-belih je ispričao da je po preuzimanju nove funkcije imao dva sastanka sa jednim od vođa navijača
Objavljeno:

Vođa Radne grupe koja se nalazi na čelu Partizana posle odlaska prethodne uprave, Ivan Ćurković, otkrio je da je po dolasku na tu funkciju imao verbalni sukob sa jednim navijačom Partizana. U razgovoru za "Sport", dugogodišnji funkcioner koji se vratio u klub posle godinu dana pauze i sada slovi za prvog i najozbiljnijeg kandidata za predsednika crno-belih, izjavio je da je dva puta imao raspravu sa jednim od vođa Grobara i da mu je tom prilikom poručio da navijači ne mogu da vode klub.

- Odmah sam imao raspravu sa jednim ov vođa Grobara. I to dva puta. Prvo sam ga napao, a on je ćutao. Posle nekoliko dana sam ga pozvao u svoju kancelariju i rekao mu da nije trebalo da vičem na njega, ali da i dalje mislim sve što sam mu rekao. - Objasnio sam mu da sam ja u Partizanu dvostruko duže nego što on ima godina i da nikada nije bilo da navijači vode klub. Oni jesu neraskidivi deo Partizana, ali njihovo je da navijaju, a ne da određuju ko može u upravu ili u klub i ko će kad da ode. Verujem da smo se razumeli - rekao je Ćurković, verovatno misleći na upad grupe pristalica posle poraza od Augzburga.
On je još izjavio da mu je prethodna uprava bila simpatična, ali da nisu bili fudbalski radnici, već samo uspešni biznismeni i da te dve stvari nisu iste. Zamerio im je i to što su previše emotivno doživljavali svaku utakmicu, ali i da su uradili neke dobre stvari za klub. Takođe, potvrdio je da će se Izborna skupština održati najverovatnije po završetku sezone u junu, a ne tokom zime kako je prvobitno bilo najavljeno.
- Zvali su me da pomognem, jer misle da ja to mogu najbolje da uradim. Partizan je u teškoj situaciji, imamo novca za normalno funkcionisanje, ali to je daleko od onoga kako bi klub ovog renomea trebalo da izgleda. Smanjio sam grupu ljudi sa kojom sarađujem i verujem da ćemo stabilizovati Partizan do Izborne skupštine. Posle izbora, verovatno u junu, videćemo ko će da vodi klub. (Espreso.co.rs / Izvor: Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.