PONAVLJA SE ISTORIJA! Ljubimac Delija zbog direktnog ogovaranja trenera ostao bez KAPITENSKE TRAKE! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

TO MU JE ZAŠTITNI ZNAK

PONAVLJA SE ISTORIJA! Ljubimac Delija zbog direktnog ogovaranja trenera ostao bez KAPITENSKE TRAKE! (FOTO)

"Ali vi ste još jednom pokazali da su vaše veštine kao trenera vrlo problematične i da su pod znakom pitanja"

Objavljeno:

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde Milan Vilotić sukobio se sa trenerom Grashopersa Muratom Jakinom, koji je nameravao da srpskog defanzivca prekomanduje u drugi tim.

Prethodno je tokom zimskih priprema oduzeo kapitensku traku Vilotiću i stavio je na ruku Hrvata Marka Bašića. Kao i u vreme Roberta Prosinečkog u Zvezdi, Vilotić je ušao u otvoreni rat sa trenerom i iskalio bes na jedinstven način.

foto: Fonet

Prema saznanjima Blika on je u grupi na društvenoj mreži u kojoj se dopisuju igrači i stručni štab Graspohersa žestoko napao Jakina.

- Dragi Jakine verovao sam da ćeš imati malo više hrabrosti i saopštiti mi svoju odluku u lice. Ali vi ste još jednom pokazali da su vaše veštine kao trenera vrlo problematične i da su pod znakom pitanja. Vi ste uništili timskih duh koji nas je krasio vašim igricama - napisao je Milan Vilotić.

foto: Reuter

Grashopers se nalazi u vrlo teškom periodu. Skakavci nisu pobedili na prethodna četiri susreta. Međutim, to nije obeshrabrilo Vilotića da udara po Jakinu.

- Pokazao sam da sam profesionalac i da sam spreman da se borim za tim. Gospodine Jakine ako želite da vas igrači poštuju, morate da i vi poštujete njih. Igračima želim da se izvinim što su ovo čitali, ali nisam imao drugog načina da kažem šta mislim, jer trener ne želi da razgovara sa mnom. Znam da je ekipa u teškoj situaciji. Verujem da će protiv Tuna igrati kao da im život zavisi od toga i da će pobediti - napisao je na kraju Vilotić.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako se tetovira Ljubomir Fejsa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.