OŠTAR ODGOVOR FSS SLAVIŠI JOKANOVIĆU: Sa kim je on pričao, ne znamo! Interes Srbije je ispred ličnih i klupskih interesa!
Foto: Filip Plavčić/Reuters

NIJE SE DUGO ČEKALO

OŠTAR ODGOVOR FSS SLAVIŠI JOKANOVIĆU: Sa kim je on pričao, ne znamo! Interes Srbije je ispred ličnih i klupskih interesa!

Na njegovu kritiku reagovao je pomoćni trener u nacionalnom timu Srbije Milan Obradović

Objavljeno:

Interes fudbalske reprezentacije Srbije je važniji od bilo kojeg kluba, poručili su iz Fudbalskog saveza Srbije u replici treneru Fulama Slaviši Jokanoviću.

Jokanović je otkrio medijima u Engleskoj da je ljut na FSS i selektora Srbije Mladena Krstajića zato što su prekršili navodni dogovor da Aleksandar Mitrović bude malo pošteđen tokom prethodne dve prijateljske utakmice "orlova", sa Marokom (1:2) i Nigerijom (2:0).

Milan Obradović
Milan Obradović foto: Saša Pavlić Koky

Na njegovu kritiku reagovao je pomoćni trener u reprezentaciji Srbije Milan Obradović.

- Siguran sam da o Mitroviću gospodin Jokanović nije razgovarao sa predsednikom Saveza, kao ni sa selektorom, ni članovima stručnog štaba. Da li je možda pričao sa nekim drugim, to već ne znam. Bez obzira na to, valjda je normalno da je interes reprezentacije Srbije važniji od bilo kog ličnog ili klupskog interesa - rekao je Obradović za Informer.

On je poručio da sve što se radi u reprezentaciji Srbije je podređeno što boljem rezultatu na Mundijalu u Rusiji.

- Idemo na Svetsko prvenstvo, valjda svi želimo da se tamo ostavi što bolji utisak i napravi što bolji rezultat. Sve što radimo, radimo sa tim ciljem - naglasio je Milan Obradović.

Koga vi podržavate u ovoj situaciji?

BONUS VIDEO: Protest srpskih navijača ispred Vlade Srbije

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.