Svetozar Marković i Mančester: Sada je sve jasno! (FOTO)
Foto: FK Partizan

OGLASIO SE IGRAČ

Svetozar Marković i Mančester: Sada je sve jasno! (FOTO)

Razjašnjena je cela situacija oko talentovanog štopera Partizana i Crvenih đavola iz "engleskog Leskovca"

Objavljeno: 11:20h

- Cucin, Đerlek i Marković sigurno ostaju u Partizanu ovog leta - rekao nam je Miloš Vazura u velikom intervjuu minulog vikenda, a u međuvremenu se pojavila informacija da je Mančester junajted ozbiljno zagrizao za dovođenje crno-belog bisera koji nosi ime slavnog srpskog publiciste, socijaliste i političkog aktiviste.

A, sada, o celom slučaju se oglasio i mlađani fudbaler iz generacije 2000.

- Takve stvari i informacije mogu da budu opasne za mlade igrače: eventualno se opuste i pomisle da sve to dolazi samo od sebe. Nije tako! Samo predan rad može da nas dovede na vrhunski nivo. U ovom trenutku je najvažnije da sazrevam kao igrač, nastavim sa kvalitetnim parijama i zaslužim poverenje trenera Miroslava Đukića. Nameravam da mi ono što sam pokazao u prvih nekoliko utakmica postane konstanta - jasan je Marković.

Svetozar Marković
Svetozar Marković foto: EPA

Veoma zrela izjava za jednog 18-godišnjaka, priznaćete.

- Tek sam izborio mesto u prvom timu i moram još mnogo da radim da bih bio u svakoj utakmici starter. Kad dođe vreme i, pritom, budem li ovako nastavio, pričaćemo na temu odlaska. U svakom slučaju, lepo, ali to se, gledano kroz istoriju, očekuje od Partizanove dece - dodao je popularni Toza.

Dakle, iz izjave Miloša Vazure za Espreso i izjave malog Markovića za Informer može se zaključiti da ovaj biser ostaje u Partizanu bar još godinu dana, ako ne i duže... Tačnije, da ostaje koliko god bude potrebno da postane veliki igrač, a ne da ode poput nekih prethodnika, pa da mora brže bolje da se vraća u matični klub kako bi vadio fleke iz prošlosti.

BONUS VIDEO: Protest srpskih navijača ispred Vlade Srbije

(Espreso.co.rs/AR/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.