TAKO I TREBA SA FUDBALERIMA - MESARIMA: Izrečena je revolucionarna kazna za lomljenje noge protivniku! (VIDEO)
Rildo lomi novu Žoau Paulu, Foto: Printscreen/Dailymotion

Mnogi će se složiti

TAKO I TREBA SA FUDBALERIMA - MESARIMA: Izrečena je revolucionarna kazna za lomljenje noge protivniku! (VIDEO)

Regionalni sud u brazilu je možda pronašao pravo rešenje za dželate sa fudbalskih terena

Objavljeno:

Brutalni startovi na fudbalskim terenima koji često uzrokuju teške povrede protivnika, a neki čak i okončanje karijere, često su i neadekvatno kažnjavani.

Obične suspenzije zbog crvenog kartona koja traje pod nekoliko mečeva ili moža nešto malo više, često se smatraju neodgovarajućima, pa je pitanje koja bi bila prava kako bi se, posebno fudbaleri koji su poznati po grubostima i svirepim startovima, naučili pameti.

Brazilci su se sada dosetili koje bi možda bilo pravo rešenje i već su izrekli jednu kaznu koja do sada nije bila uobičajena za dželate sa fudbalskih terena.

Igrač Vaska da Game, Rildo, biće suspendovan do daljnjeg zato što je slomio nogu fudbaleru Botafoga, Žoau Paulu, neopreznim i žestokim startom direktno na kost za koji je dobio samo žuti karton.

Ali ono što je propustio da sankcioniše sudija, nije propustio da kazni Regionalni sud Rio de Žaneira koji je izrekao revolucionarnu suspenziju kasapinu.

Rildo neće moći da se nađe na terenu sve dok se njegova žrtva ne bude potpuno oporavila od povrede i vratila treninzima, što je u ovom slučaju minimum šest meseci van fudbala za oba igrača.

BONUS VIDEO: Dešavanje u Kovilovu uoči otkazanog meča Srbije i tzv. Kosova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.