Stojković se pred Tumbakovićem pojavio sa Zvezdinim rancem u reprezentaciji Crne Gore! Reakcija je mogla biti samo jedna!
Filip Stojković i Ljubiša Tumbaković, Foto: Dado Đilas/EPA/Boris Pejović

Očekivano

Stojković se pred Tumbakovićem pojavio sa Zvezdinim rancem u reprezentaciji Crne Gore! Reakcija je mogla biti samo jedna!

Zanimljivu anegdotu je ispričao bek crveno-belih

Objavljeno: 09:08h

Filip Stojković se posle reprezentativnih obaveza u reprezentaciji Crne Gore vratio u svoj klub.

Sjajni bek Crvene zvezde je po povratku sa akcije sa "sokolovima" u intervjuu za "Sportski žurnal" ispričao i zanimljivu anegdotu koju je ovom prilikom imao sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem.

On je govorio o odnosu snaga između zvezdaša i partizanovaca u crnogorskom nacionalnom timu i onda se setio šta se dogodilo kada se na aerodromu pojavio u Zvezdinom rancu pred selektorom.

Filip Stojković je ispričao anegdotu sa selektorom Crne Gore
Filip Stojković je ispričao anegdotu sa selektorom Crne Gorefoto: Dado Đilas

- Možda ima nas za nijansu više, ali mislim da je izjednačeno. Ne smem da zaboravim Tumbakovića, on se računa za dvojicu. Najinteresantnije je bilo na aerodromu kada sam se našao ispred njega sa rancem Crvene zvezde. Samo mi je uz osmeh rekao "Sklanjaj mi to ispred očiju" - ispričao je Stojković.

Tumbaković je legendarni trener Partizana sa kojim je osvojio 6 titula prvaka i 3 nacionalna Kupa. Između ostalog poznat je po tome da je igrače Partizana vraćao kući na presvlačenje ukoliko bi se na stadionu pojavili sa nekom crvenom odećom, što dovoljno govori o njegovoj ljubavi prema crno-belima.

BONUS VIDEO: Protest srpskih navijača ispred Vlade Srbije

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.