Detalj kod drugog gola Srbije koji je svima promakao! Da li je iko primetio reakciju Baneta Ivanovića?! (VIDEO)
Aleksandar Mitrović postiže gol protiv Nigerije, Foto: AP

Ponaša li se tako utučen igrač?

Detalj kod drugog gola Srbije koji je svima promakao! Da li je iko primetio reakciju Baneta Ivanovića?! (VIDEO)

Ražalovani kapiten Srbije je bio u centru pažnje svih ovih dana

Objavljeno:

Fudbaleri Srbije popravili su, pobedom nad Nigerijom, i utisak iz meča protiv Maroka, ali i atmosferu u javnosti, koja baš i nije bila dobra od početka martovskog okupljanja.

Glavni akcenat je stavljen na to što je selektor Mladen Krstajić odlučio da promeni kapitena i skine traku Branislavu Ivanoviću i stavi je ruku Aleksandru Kolarovu.

Posle prvobitnog šoka u javnosti zbog te odluke, odmah su krenule i priče i spekulacije o tome zašto je to urađeno, a mediji su pisali i o tome da se Ivanović oseća izopšteno, da je tužan, nezadovljan, ljut, depresivan...

Na sve to su se nadovezale i šale koje je zbijao zajedno sa saigračima na račun čitave situacije da bi demantovao te priče, a na kraju boljeg demantija nema od onoga što smo mogli da vidimo na meču protiv Nigerije.

Branislav Ivanović slavi gol Srbije protiv Nigerije
Branislav Ivanović slavi gol Srbije protiv Nigerijefoto: Printscreen/Youtube/AM Video7S

Prilikom drugog pogotka na meču u mogli smo videti kako Bane Ivanović diže visoko ruke u znak radovanja i sreće zbog gola i tako na najbolji način odagnava sumnje u to da je nesrećan posle sklanjanja sa mesta kapitena.

On je i po završetku meča kada su navijači obe reprezentacije uleteli na teren bio u centru pažnje jer su svi želeli da se fotografišu s njim i da ga pozdrave.

BONUS VIDEO: Navijači Srbije stigli u Kovilovo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.