Igrače Srbije jedna stvar više raduje od same pobede nad Nigerijom! (VIDEO)
Fudbalska reprezentacija Srbije, Foto: Reuters

SUMIRANJE UTISAKA

Igrače Srbije jedna stvar više raduje od same pobede nad Nigerijom! (VIDEO)

Reprezentacija Srbije pobedila je u Londonu Nigeriju sa 2:0, a oba gola za trijumf postigao je Mitrović

Objavljeno: 12:10h

Dvostruki strelac u pobedi fudbalske reprezentacije Srbije nad Nigerijom Aleksandar Mitrović rekao je da je najbitnije da je ekipa zabeležila pobedu i dodao da svi jedva čekaju novo okupljanje kako bi se pripremali za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

- Dva gola, postigao sam još jedan, ali... Važan je tim. Dobra utakmica, dobar rezultat. Igrali smo na rezultat i ostvarili pobedu što je najvažnije. Ispunili smo sve što je selektor tražio od nas. Dobro smo stajali na terenu, imali kontrolu, bili bolja ekipa i zaslužili smo pobedu. Idemo sada nazad u klubove i svi jedva čekamo ponovo da se okupimo, jer znamo šta očekuje u Rusiji- rekao je Mitrović posle utakmice sa Nigerijom.

Reprezentacija Srbije pobedila je u Londonu Nigeriju sa 2:0, a oba gola za trijumf postigao je Mitrović.

- Odigrali smo dobru utakmicu, imali smo kontrolu i prvo i drugo poluvreme. Dobro se branili i napadali zajedno. Zadovoljni smo što smo pobedili jednu ovako jaku selekciju Nigerije, ali ponavljam, najviše me raduje kontrola koju smo imali. Pobeda je bila baš uverljiva, igrom i rezultatom - rekao je Dušan Tadić.

Srbija je pre četiri dana u Torinu izgubila od Maroka sa 1:2, ali je na sinoćnoj utakmici u Londonu protiv Nigerije bila znatno bolji rival, ocenio je Antonio Rukavina.

- Zasluženo smo pobedili, posle Monaka gde nismo bili na našem nivou, sada je sve bilo kako treba. Mislim da smo pokazali karakter, izgledali smo jako dobro na terenu. Oni praktično nisu stvorili izgledniju priliku, a mi napred imamo kvalitet i to nije sporno. Videlo se da dobar rezultat dolazi iz dobre odbrane, odbrane koju ne čine samo četiri igrača već ceo tim igra odgovorno i disciplinovano. Jako dobro smo izgledali i mislim da je ovo put kojim treba da idemo - rekao je Rukavina.

BONUS VIDEO: Izjava navijača Srbije koji je došao u Kovilovo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.