Navijači Srbije i Nigerije uleteli na teren posle meča: I jedni i drugi su jurcali za jednim našim reprezentativcem! (FOTO) (VIDEO)
Navijači uleću na teren posle meča Srbija - Nigerija, Foto: Printscreen/Youtube/partizan sampion

Neverovatna scena

Navijači Srbije i Nigerije uleteli na teren posle meča: I jedni i drugi su jurcali za jednim našim reprezentativcem! (FOTO) (VIDEO)

On je bio u centru pažnje sve vreme

Objavljeno: 12:11h

Srbija je pobedila Nigeriju u prijateljskom susretu u Londonu 2:0, golovima Aleksandra Mitrovića i tako popravila utisak iz meča koji je odigrala četiri dana ranije protiv Maroka.

Po završetku meča na stadionu "Hajv" veliki broj navijača i srpske i nigerijske reprezentacije, ali i lokalaca koji su došli da posmatraju utakmicu, je uleteo na teren, što baš i nije česta pojava na engleskim terenima.

Interesantno je da je u centru pažnje i jednih i drugih bio Branislav Ivanović koji je bio glavna tema srpskih medija od početka okupljanja s obzirom na to da mu je skinuta kapitenska traka, iz i dalje nepoznatih razloga.

Srpski navijači su tokom čitavog meča davali podršku iskusnom defanzivcu koji je odigrao celu utakmicu, tako što su skandirali "Bane kapiten", ali i transparentima koji su bili upućeni predsedniku FSS, Slaviši Kokezi, i novom kapitenu Aleksandru Kolarovu.

Ipak, koliko je razumljivo za srpske navijače, svakako je bilo pomalo iznenađujuće da je određeni broj Englesa i Nigerijaca koji žive u Londonu, takođe jurio za Ivanovićem i pravio selfije s njim i tražio autograme.

No, ipak ne bi trebalo zaboraviti da je Bane godinama igrao u Čelsiju i da je ostavio veliki trag u engleskom fudbalu, a posebno među stanovnicima Londona.

Navijači Nigerije prave selfije sa Branislavom Ivanovićem
Navijači Nigerije prave selfije sa Branislavom Ivanovićemfoto: Printscreen/Youtube/partizan sampion

BONUS VIDEO: IŠARAO CELE GRUDI: Pogledajte kako se tetovira Ljubomir Fejsa!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.