Krstajić pred Nigeriju: Ovo nije prijateljska utakmica!
Foto: FSS

MORA TO MNOGO BOLJE

Krstajić pred Nigeriju: Ovo nije prijateljska utakmica!

Srbija je odigrala užasan meč protiv Maroka, a sada je vreme da se vadi kestenje iz vatre!

Objavljeno:

Fudbalsku reprezentaciju Srbije u utorak uveče (21.00) očekuje druga provera pred majsko okupljanje za pripreme i nastup na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Posle meča u Torinu sa Marokom i poraza od 2:1, Orlovi se u Londonu sastaju sa još jednim učesnikom najvećeg planetarnog takmičenja - Nigerijom.

Analiza prvog meča je urađena i fokus selektora Krstajića sada je na duelu koji se igra na stadionu Barneta.

- Sigurno da je prva utakmica arhivirana, ali nije zaboravljena. Uradili smo analizu, predočili smo igračima gde smo mogli i morali bolje, kao i one dobre stvari. Idemo dalje, spremamo se za Nigeriju, utakmicu koja je isto prijateljska, ali pod znacima navoda, jer kod nas mečevi sa prefiksom prijateljski ne postoje, uvek se mora igrati na rezultat bez obzira na okolnosti i ono što se traži u igri - ističe Krstajić.

Mladen Krstajić
Mladen Krstajić foto: Reuters

Kvalitet Nigerije obećava još jednu jaku proveru za srpske reprezentativce.

- Nigerija je nedavno pobedila Poljsku u gostima, gol je postigla iz jedanaesterca, a radi se o čvrstoj ekipi koja ima veliki broj igrača koji nastupaju u evropskim klubovima. Očekujem dobru reakciju naših igrača i mislim da uz dobru koncentraciju i zahteve koje budu imali na samom terenu verujem da možemo da ostvarimo dobar rezultat.

Kadrovska situacija pred novi test i atmosfera su dobri, kaže selektor.

- Ima igrača koji su imali punu minutažu u prethodnom meču, ali svi su spremni i orni za utakmicu sa Nigerijom. Dobra je atmosfera, dobro su odradili trening, tako da sam zadovoljan ambijentom i organizacijom kako na terenu, tako i van njega. Imamo atmosferu u reprezentaciji koju želimo, ono što smo očekivali i što je preduslov za dobar rad. Zbog svega navedenog očekujem dobru reakciju u meču sa Nigerijom, da ostvarimo dobar rezultat koji nije u prvom planu, ali opet ponavljam kod nas je najvažniji izgleda rezultat, sve ostalo je nebitno - poručio je Mladen Krstajić.

BONUS VIDEO: Stanje u Kovilovu pred meč tzv. Kosova i Srbije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.