On je kukavica, odvratan čovek! (FOTO)
Pep Gvardiola, Foto: AP

ozbiljno prozivanje

On je kukavica, odvratan čovek! (FOTO)

Žestoko je iskritikovao španskog stručnjaka zbog svega što je uradio Zlatanu Ibrahimoviću, a i o drugim stvarima se nije "štedeo"

Objavljeno:

Fudbaleri Mančester sitija sigurno idu ka tituli Premijer lige, a uz to, boriće se i u četvrtfinalu Lige šampiona.

U danima kada su klubovi u mirnoj fazi zbog reprezentativne pauze, Mino Rajola, fudbalski agent, iskoristio je vreme da propisno isproziva Pepa Gvardiolu.

Žestoko je iskritikovao španskog stručnjaka zbog svega što je uradio Zlatanu Ibrahimoviću.

- On je kukavica, ono što je napravio Ibrahimoviću pokazuje da je jedna velika nula sa aspekta ljudskosti. Ne mogu reći da je loš trener kad nije, ali je odvratan kao čovek - rekao je Rajola.

Prisetio se priče sa "Vemblija" o Šveđaninu i Maksvelu.

foto: AP

- Trener "građana" je rekao sadašnjem napadaču Los Anđeles Galaksija da mu se obrati ako mu bilo šta treba, a onda je odjednom prestao da priča sa njim i sklonio ga iz ekipe. Nije se pozdravio sa njim, kao ni sa Maksvelom, koji je isto jako dobar čovek - naveo je kontroverzni menadžer.

Bio je veoma iznerviran reakcijom Gvardiole, u tom momentu je želeo svašta da mu kaže.

- Tražio sam ga po hodnicima stadiona, imao je sreće da me je Galijani, koji je tada bio delegat UEFA, zaustavio i sprečio da mu kažem sve što mislim. On je poput nekog sveštenika, traži da učinite sve što vam kaže, a da ne radite ono što on radi. Ako Mančester siti osvoji Ligu šampiona, to će biti dokaz da je odličan trener, ali ja ne bih bio srećan da se to dogodi - završio je priču Rajola.

BONUS VIDEO: Izjava navijača Srbije koji je došao u Kovilovo

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.