ESPRESO SAZNAJE! Najbolje moguće vesti za Partizan: Nije transfer bomba, već nešto bolje od toga! (FOTO) (VIDEO)
Miloš Vazura u društvu Ivice Ilijeva, Foto: Dado Đilas, Profimedia

ZALOG ZA BUDUČNOST

ESPRESO SAZNAJE! Najbolje moguće vesti za Partizan: Nije transfer bomba, već nešto bolje od toga! (FOTO) (VIDEO)

Ono što je bio veliki problem dva največa srpska kluba, ovog leta se neče ponoviti

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Solidna sezona za FK Partizan i dalje traje, pa iako su crno-beli tek drugi u borbi za titulu (12 bodova iza Zvezde) i dalje su favoriti za osvajanje Kupa Srbije (Zvezda ispala), a igrali su i šesnaestinu finala Lige Evrope.

Ono što Grobari zameraju crno-beloj upravi je na prvi pogled ne preterano aktivan prelazni rok, ali mnogi zanemaruju činjenicu koju je sportski direktor Ivica Iliev najavio u razgovoru za Espreso, a to je da će akcenat u ovoj polusezoni biti stavljen na uvođenje mladih igrača, velikih nada srpskog fudbala, u prvi tim, kako bi za sledeću sezonu bili maksimalno uigrani i spremni za nove izazove.

Miloš Vazura govorio je za Espreso
Miloš Vazura govorio je za Espreso foto: Damir Dervišagić

A, sada, pitali smo generalnog direktora kluba Miloša Vazuru kakav je plan sa tim mladićima - Lukom Cucinom, Arminom Đerlekom, Svetozarom Markovićem, a njegov odgovor će oduševiti navijače, koji su prethodnih decenija navikli na odliv talenata iz srpskog fudbala:

- Niko od njih nije na prodaju ovog leta. Zadržaćemo ih sve dok im cena ne bude bar 5.000.000 evra - istakao je Vazura za Espreso.co.rs.

Inače, u velikom intervjuu sa Milošem Vazurom koji će na našem sajtu izaći u predvečernjim časovima, moći ćete da pročitate mnogo toga zanimljivog o finansijskoj situaciji u klubu, razdoru među navijačima, kašnjenju plata i stipendija, dugovima koje je nagomilala bivša uprava, ali i o ratu saopštenjima koji trenutno vlada srpskom sportskom javnošću.

BONUS VIDEO: Protest srpskih navijača ispred Vlade Srbije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.