SKANDAL U ARGENTINI! Supertalentovani fudbaler Independijentea otvorio bordel! Od dečaka napravio robove!
Fudbaleri Independijentea, Foto: Reuters

au

SKANDAL U ARGENTINI! Supertalentovani fudbaler Independijentea otvorio bordel! Od dečaka napravio robove!

Ima samo 19 godina

Objavljeno:

Mediji iz Argentine javljaju kako je 19-godišnji mladić, čije ime nije spominjano, u klubu otvorio bordel u kojem je dečake prodavao za novac.

Mladići bi za seks sa odraslim muškarcima dobijali novac, a vođa celog kupleraja je za sve to dobija deo zarade. Cela operacija trajala je četiri meseca dok sve nije izašlo u medije.

Ono što je poznato jeste da je reč o fudbaleru koji nastupa za velika argentinskog fudbala Independijente u kojem su karijeru počeli neki od najvećih golgetera današnjice poput Serhia Aguera.

Priču je prvi u etar pustio argentinski novinar Gustavo Grabia, a ona se proširila poput požara. Klub je potvrdio da se jedan od dečaka poverio treneru i da je na taj način skandal otkriven.

Sve se odvijalo u klupskom hotelu, a osumnjičeni 19-godišnjak na prostituciju je prisilio najmanje pet dečaka od 15-16 godina.

Mladić je izbačen iz kluba iz kojeg su udaljene i njegove žrtve, a ceo slučaj je preuzela policija koa će otkriti postoji li još neko iz kluba da je umešan u ovaj skandal.

BONUS VIDEO: Dešavanje u Kovilovu uoči otkazanog meča Srbije i tzv. Kosova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.