Milenković otvorio dušu posle svega: Astori me je prihvatio kao svog, svaku pobedu mu posvećujemo jer je on neizbrisiv! (FOTO) (VIDEO)
Nikola Milenković i Davide Astori, Foto: Printscreen/Instagram/milenkovicn_4

nije mu lako

Milenković otvorio dušu posle svega: Astori me je prihvatio kao svog, svaku pobedu mu posvećujemo jer je on neizbrisiv! (FOTO) (VIDEO)

Bivši igrač Partizana prvi put progovorio od tragedije koja je potresla fudbalsku planetu

Objavljeno:

Posle smrti Davidea Astorija čitav svet je zanemeo.

Strašne vesti sa Apenina potresle su fudbalsku planetu, pa tako i njegovog saigrača iz Fiorentine, Nikolu Milenkovića.

Bivši igrač Partizana prvi put progovorio od tragedije koja je potresla fudbalsku planetu

- Tragedija, baš nas je sve pogodila. Bili smo emotivno slomljeni, jer smo znali šta je Davide predstavljao za Fiorentinu. Koliko nam je značio, pomogao. Bio je veliki čovek i kapiten. Bez njega ništa neće biti isto - gutajući knedlu brzo je govorio Bleki.

- Umro je prirodnom smrću, Italijani kažu da svako ima svoj biološki tajmer i kad mu otkuca - to je kraj. Pamtićemo ga zauvek, ali život mora da ide dalje - kaže za "Novosti" Nikola Milenković.

- Prihvatio me je kao svog, pomogao mi je, mnogo toga sam naučio uz njega. Bio je sjajan igrač, veliki čovek, koji je za šest meseci na mene ostavio nestvaran utisak. Pamtiću ga dok sam živ.

foto: Saša Pavlić Koky

- Svima su oči bile pune suza. Navijači su se oprostili od njega na lep način. Dali smo 100 odsto samo da pobedimo i posvetimo mu pobedu. Tragedija je ujedinila ekipu, svaku pobedu posvećujemo njemu jer je ostavio neizbrisiv trag. Njega Firenca i svi mi nikad nećemo zaboraviti, predsednik je nazvao sportski centar po njemu i to je prva u nizu radnji koje će uraditi da se Davide Astori pamti večno - ističe Milenković.

- Pratim moj klub, čestitao bih im prvo na uspesima u Ligi Evrope. Što se tiče Superlige, nikad se ne treba predavati, znamo šta se desilo prošle godine. Neki kažu da se to dešava jednom u 100 godina, ali ja verujem u Partizan. Mogu da preokrenu sve u svoju korist. Dok ima nade, ne treba da odustaju jer oni znaju da se bore se za grb, dres, navijače.

BONUS VIDEO: Trening fudbalske reprezentacije Srbije

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.