KAKO VAM OVO ZVUČI? Tandem u napadu Pešić - Adebajor! (VIDEO)
Aleksandar Pešić u dresu Crvene zvezde, Foto: Fonet/Aleksandar Barda

da li je realno?

KAKO VAM OVO ZVUČI? Tandem u napadu Pešić - Adebajor! (VIDEO)

Mladi Nišlija je drastično pao u formi ovog proleća i nije se upisao u strelce već sedam utakmica

Objavljeno:

Ekipa turskog Istanbul Bašakšehira želela je još u prethodnom prelaznom roku da pazari u Crvenoj zvezdi. To im zimus nije pošlo za rukom, ali oni ne odustaju i spremaju ponudu za leto.

Na njihovom nišanu nalazi se centarfor lidera našeg prvenstva Aleksandar Pešić. Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije letos je stigao na stadion “Rajko Mitić” iz francuskog Tuluza, a Crvena zvezda je za njega platila obeštećenje od 750 hiljada evra.

foto: Dado Đilas

Pokazalo se da je angažovanje Pešića bilo pravi potez pošto je on u tandemu sa Ričmondom Boaćijem terorisao golmane i u Superligi Srbije, ali i na evropskim mečevima, a ove sezone ih je bilo čak 16.

Mladi Nišlija je drastično pao u formi ovog proleća i nije se upisao u strelce već sedam utakmica. I pored toga nalazi se na drugom mestu liste strelaca iza još jednog fudbalera Zvezde, doduše na privremenom radu u Radničkom, Milana Pavkova, ali je i dalje najkorisniji igrač lige.

foto: Reuters

Po saznanju Sportskog žurnala, Bašakšehir je rešio da ponovo pregovara sa Pešićem, pošto u turskom timu nisu zadovoljni učinkom Bosanca Rijada Bajića koga su angažovali zimus, a koji je sakupio samo 84 minuta u dresu kluba iz Istanbula i to na četiri utakmice. Jedina uzdanica u napadu, tima koji se bori za titulu u Turskoj, je iskusni Emanuel Adebajor, pa je Bašakšehiru neophodan novi napadač.

BONUS VIDEO: Trening fudbalske reprezentacije Srbije

(Espreso.co.rs/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.