RAMOS JE ŠUTNUO TRI PUTA GORE OD MENE! Nemanja Radonjić preboleo promašen penal, i ne odustaje od Mundijala! (FOTO) (VIDEO)
Gobeljić i Pešić teše Radonjića posle promašenog penala, Foto: FK Crvena zvezda

BIĆE BOLJE

RAMOS JE ŠUTNUO TRI PUTA GORE OD MENE! Nemanja Radonjić preboleo promašen penal, i ne odustaje od Mundijala! (FOTO) (VIDEO)

Naravno da se nisam odrekao A tima, ka njemu sam fokusiran

Objavljeno:

Krilni napadač Crvene zvezde Nemanja Radonjić progovorio je o promašenom penalu protiv Mačve u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Kaže da bi mu bilo lakše da je promašio u finalu Lige šampiona.

- Pričali smo ko će da izvodi penale u kojoj seriji. Javio sam se da budem poslednji izvođač. Hteo sam da preuzmem odgovornost. Dešava se da promaše Mesi, Ronaldo, Ramos. Španac je šutnuo tri puta gore od mene, pa nikome ništa. Činilo mi se u Šapcu da bi mi bilo lakše da sam promašio u finalu Lige šampiona. Za Zvezdu od rođenja navijam, morao sam suzu da pustim. Emocije su me savladale. Dešava se svima, ne samo meni, i mnogo većim igračima - rekao je u razgovoru za Žurnal Nemanja Radonjić.

Jedno od najboljih Zvezdinih igrača očekuje duel sa Gibraltarom u mladoj reprezentaciji Srbije. Veruje Radonjić da će ga učinak na ovom i mečevima Superlige približiti A timu. - Naravno da se nisam odrekao A tima, ka njemu sam fokusiran. Nadam se da ću konačno da razbijem barijeru i početi da postižem golove. Neće me u Superligi.

BONUS VIDEO: Prvotimac Zvezde sluša Maju Berović na putu za Zlatibor

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.