SKANDAL NA OSTRVU: Rekorder Junajteda ide iz kluba zbog Žozea Murinja! (VIDEO)
Igrač Junajteda ide iz kluba zbog Murinja, Foto: Reuters

neće da trpi portugalca

SKANDAL NA OSTRVU: Rekorder Junajteda ide iz kluba zbog Žozea Murinja! (VIDEO)

Navodi da je razočaran javnim istupom menadžera, ali da neće dozvoliti da ga ponižava i zato postoje velike šanse da ode na kraju sezone

Objavljeno:

Fudbaler Mančester junajteda Luk Šo ozbiljno razmišlja da napusti klub sa Old Traforda posle javnih kritika menadžera Žozea Murinja.

Iskusni trener je na meču FA kupa protiv Brajtona (2:0) zamenio engleskog levog beka posle prvog poluvremena, a potom kritikovao njegovo zalaganje i nastup rečima "Šo je igrao tako kao da mu telo sve vreme govori da treba da bude zamenjen".

Skaj Sport piše da je 23-godišnji fudbaler razočaran javnim istupom menadžera, ali da neće dozvoliti da ga ponižava i zato postoje velike šanse da ode na kraju sezone.

Šou ističe ugovor na leto 2019. godine, odigrao je samo 15 utakmica ove sezone, jer je u senci Ešlija Janga i sva je prilika da je idealan trenutak da ode sa Old Traforda.

Junajted je Šoa 2014. godine platio Sautemptonu tada rekordnih 35 miliona evra za levog beka, ali on nije ispunio očekivanja, delom i zbog ozbiljne povrede.

BONUS VIDEO: SOMBORSKA RUKA: Krajinović snima a Jokić pogađa

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.