BARSELONA DOLAZI U NOVI SAD! Vojvodina će biti domaćin jednom od najvećih klubova na svetu! (FOTO)
Navijači Vojvodine, Foto: Saša Pavlić Koky

VELIKA ČAST

BARSELONA DOLAZI U NOVI SAD! Vojvodina će biti domaćin jednom od najvećih klubova na svetu! (FOTO)

Gigant stiže u Novi Sad

Objavljeno:

Zvanični kamp Fudbalskog kluba Barselona biće organizovan prvi put ove godine u Novom Sadu, od 18. do 22. juna na stadionu "Vujadin Boškov", a mladi talenti od šest do 16 godina imaće priliku da sa trenerima iz čuvenog kluba i licenciranim trenerima sa Balkana nauče Barseloninu fudbalsku tehniku, saopšteno je danas.

- Najbolji igrači po proceni španskih trenera dobiće besplatan put u Barselonu i trenažni proces u školi fudbala La Masija u Barseloni, koja je iznedrila najveća imena španskog kluba - Mesija, Ćavija i Inijestu - saopštila je Agencija B-Public.

foto: AP

Dodaje se da će mladi fudbaleri na kampu učiti tehnike i veštine igre kratkih pasova, poznate kao "tika-taka". Deca će imati dva treninga dnevno i svaki dan čas španskog jezika, a za slobodno vreme pripremljen im je i zabavno-edukativni program, piše u saopštenju.

foto: EPA/Carlos Diaz

Navodi se da će kamp prvi put ove godine biti besplatan za mlade talente bez finansijske podrške, kao što su mladi fudbaleri bez roditeljskog staranja, iz porodice sa troje i više dece, talenti samohranih ili nezaposlenih roditelja. - Cilj je da svi mladi talenti imaju jednako pravo da se bore za nagradu i put u Barselonu. Pozivamo sve trenere iz škola fudbala i roditelje da prijave svoje vanserijske talente koji ispunjavaju navedene kriterijume, na mejl fcbescola.srbija@ gmail.com, kako bi im se na vreme obezbedilo besplatno učešće na kamp - rekao je direktor Barseloninog kampa za Srbiju Miroslav Radoičić.

BONUS VIDEO: Trening fudbalske reprezentacije Srbije

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.