Ukoliko želite da idete na Svetsko prvenstvo u fudbalu, ovo morate da pročitate!
Trofej Svetskog prvenstva - popularna Boginja, Foto: Reuters

PAŽNJA, PAŽNJA

Ukoliko želite da idete na Svetsko prvenstvo u fudbalu, ovo morate da pročitate!

Uz ovaj dokument, ne morate da vadite Vizu koja je neophodna za ostanak u Rusiji duže od tri nedelje, a zamislite scenario gde naši prođu u četvrtfinale, a vi morate nazad, jer ste, npr, zaboravili da je izvadite!

Objavljeno:

U Ruskom domu u Beogradu u sredu će biti održana svečana ceremonija uručenja "Pasoša navijača" (Fan ID) u Srbiji, sa kojim će u Rusiju moći da se uđe bez vize tokom ovogodišnjeg Svetskog prvenstva.

Ovaj pasoš, koji se izdaje u sklopu promocije Mundijala, omogućava i besplatno korišćenje javnog prevoza u gradovima-organizatorima u Rusiji i garantuje ulazak na utakmice prvenstva, saopšteno je iz Ruskog doma.

Bez ovog dokumenta karte za utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu - neće važiti.

Navijači Srbije na utakmici fudbalske reprezentacije
Navijači Srbije na utakmici fudbalske reprezentacije foto: Dado Đilas

Ceremoniji će prisustvovati ambasador Ruske Federacije Aleksandar Čepurin, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović, direktor marketinga Sportskog društva Crvena zvezda Zoran Avramović i druga zvanična lica.

Da bi se izdao pasoš navijača neophodno je da gosti šampionata na zvaničnom sajtu FIFA nabave ili naruče kartu za neku od utakmica prvenstva. Nakon prosleđenog broja karte ili broja zahteva, na sajtu FAN ID neophodno je da se zainteresovani korisnici registruju i odaberu jednu od ponuđenih opcija dostave pasoša navijača u "Ruski dom" u Beogradu.

Davanje pasoša navijača trećim licima je zabranjeno.

BONUS VIDEO: Trening fudbalske reprezentacije Srbije

(Espreso.co.rs/ Izvor: Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.