GROBARI SU GA OTPISALI, ALI ON IM JE ODGOVORIO GOLOM: Sada idem do sela malo da se odmorim sa porodicom! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

RAZUVERIO NAVIJAČE

GROBARI SU GA OTPISALI, ALI ON IM JE ODGOVORIO GOLOM: Sada idem do sela malo da se odmorim sa porodicom! (VIDEO)

Pouka: Nikad ne otpisujte nikoga, možda vas prijatno iznenadi!

Objavljeno:

Partizan je upisao četvrtu pobedu u nizu, pobedivši Radnik na svom stadionu, a junaci su bili Marko Jevtović i Nemanja G Miletić.

Posle meča, u izjavi za TV Partizan, levi bek crno-belih istakao je značaj ove pobede, a kao ključni trenutak izdvojio je dosuđeno penal nad Đerlekom koji je Jevtović sa bele tačke pretvorio u gol.

- Još jedna pobeda za nas. Bilo je dosta teško. Dobro smo igrali, ali nismo nikako mogli u njihovih 30 metara da napravimo konkretne šanse. Mislim da je presudio taj penal koji je sudija svirao za nas. Tu smo dali gol, oni su se malo više otvorili i onda smo postigli i drugi gol. Ovo nam dosta znači, svi su nas bili već otpisali, ali digli smo se iz tog blata, vezali četiri pobede. Sad idemo na pauzu, da se odmorimo malo, da se i ovi što su van tima zaleče i da budemo spremni za ostatak sezone - istakao je Miletić.

Kao što je poznato, kreće reprezentativna pauza, što će igrači koji nisu reprezentativci iskoristiti na najbolji mogući način.

- I odbrana, tri štopera i desni bek su nam bili van tima. Super su se snašli i Cucin i Sveta, tako da delujemo dobro na trerenu - nazad držimo nulu, napred dajemo golove. Svi sad idemo svojim kućama, ja ću malo do sela da odmorim sa porodicom i drugarima. Da napunim baterije i spremim se za nastavak sezone - dodao je.

BONUS VIDEO: Ovako je izgledao teren u Šapcu po završetku utakmice Mačva-Crvena zvezda

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.