Lalatović poludeo posle meča u Ivanjici: Voleo bih kad bih mogao da otvorim dušu! (VIDEO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

ŠTA KAŽETE?

Lalatović poludeo posle meča u Ivanjici: Voleo bih kad bih mogao da otvorim dušu! (VIDEO)

- Iskreno, i ne sećam se svih golova, ja sam bio koncentrisan na svoje igrače, da oni budu koncentrisani na igru - istakao je Lalatović

Objavljeno:

Na utakmici u Ivanjici, Čukarički je uspeo da izvuče remi od 3:3, uprkos tome što je gubio sa 1:3, a imao je i igrača manje, kada je isključen Ognjen Mudrinski zbog laktanja na sredini terena.

Zbog svega što se dogodilo u Ivanjici, posle meča je Nenad Lalatović pokušavao da se uzdrži od burnijih reakcija, kako ne bi bio kažnjen.

- Po jako teškom terenu se igralo, a većina golova koji su postignuti, postignuti su iz neke duel igre, borbe za loptu. Iskreno, i ne sećam se svih golova, ja sam bio koncentrisan na svoje igrače, da oni budu koncentrisani na igru - počeo je Lalatović i nastavio:

- Nismo dobro ušli u drugo poluvreme, ali odlika dobrih igrača je da se vrate iz negativnog rezultata. Izjednačili smo na 3:3, mislim da je to i najrealniji rezultat. Drugo ne bih ništa komentarisao, da ne bih bio kažnjen novčano. Voleo bih kada bih mogao da otvorim dušu. Mogu samo da kažem da moj gazda, ja uvek pričam o svom gazdi, gospodin Obradović nema apsolutno nijednog prijatelja u srpskom fudbalu. Ovo pokazuje da su neki ljudi ne protiv mene, već protiv njega. I čemu ulaganje kad su neke stvari takve kakve jesu...

- Kad ja nešto kažem, uvek sam kažnjen. Četvrti sudija viče glavnom 'faul, faul', on neće da svira, onda tokom čitave utakmice viče 'isključi, isključi ga', da ja ne bih vodio svoj tim, jer i igrači su moja snaga, a ja njihova. Ćutaću, ali ko je bio na utakmici, mogao je neke stvari da vidi - dodao je.

BONUS VIDEO: Džejms Feldin posle pobede nad Valensijom i 30 postignutih poena

(Espreso.co.rs/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.