Đukiću, nisi ti dripac, ali ova legenda Partizana - JESTE! Sramotno ponašanje na pres konferenciji, vređao novinara i njegovog mrtvog oca! (VIDEO)
Foto: Profimedia

bez komentara

Đukiću, nisi ti dripac, ali ova legenda Partizana - JESTE! Sramotno ponašanje na pres konferenciji, vređao novinara i njegovog mrtvog oca! (VIDEO)

Zaista ne znamo odakle mu ideja da ovako nešto kaže, ali, svi grešimo...

Objavljeno:

Nekadašnji fudbaler Partizana, a sada funkcioner Maribora, Zlatko Zahović, šokirao je sportsku javnost.

Sportski direktor kluba iz Ljubljane je napravio skandal na konferenciji za medije, kada je napao novinara.

Pojavljivanje Zahovića na konferenciji umesto glavnog trenera Darka Milaniča, navelo je novinare da pomisle da je šef struke dobio otkaz.

- Nije smenjen, ne razmišljamo o tome - istakao je Zahovič, posle čega je novinar Dejan Mitrović postavio pitanje koje se tiče navijača.

Njih je bilo svega 1500 na poslednjem meču Maribora, stoga ga je zanimalo da li je Zahović razočaran odzivom. A onda... šok!

foto: Profimedia

- Ti samo hoćeš da provociraš. Čekaj malo, sine. Koliko imas godina? Nedavno si imao porodičnu tragediju, mislio sam da će te to nečemu naučiti, ali očito nije - pomenuo je Zahović, aludirajući na Mitrovićevog oca koji je nedavno preminuo!

Javnost u Sloveniji je reagovala burno, što se da i očekivati, jer je Zahovićev ispad zaista nešto što nije svojstveno u takvim momentima.

- Mislim da sam profesionalno obavio svoj posao, postavio sam normalno pitanje. Tragedija koja mi se dogodila teško me je pogodila, nikad to neću zaboraviti pa mi je ovo bilo prilično bolno. Ne znam kakve veze konferencija za medije na temu fudbala ima s tim i zbog čega je Zahovič to spominjao. Još sam u šoku - rekao je novinar Dejan Mitrović.

Sasvim je moguće da je Zahović bio nervozan zbog promašene šanse koju je njegov sin imao na meču sa Domžaleom.

BONUS VIDEO: CECIN SIN PREBIO BUGARINA PRED OČIMA DAČIĆA I PALME: Pogledajte brutalni nokaut Veljka Ražnatovića u prvoj profesionalnoj borbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.