POVRATNIK NA KLUPU! Posle neočekivane ostavke, novi trener pred promocijom? (FOTO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

ROKADA

POVRATNIK NA KLUPU! Posle neočekivane ostavke, novi trener pred promocijom? (FOTO)

On ne očekuje se da odluka o novom treneru bude donesena pre nego što se vrati u zemlju, ali postoje indicije ko bi mogao da preuzme kormilo nad ekipom.

Objavljeno: 13:55h

Radnički iz Niša ući će u završnicu sezone sa novim trenerom, a moguće je da će to biti čovek koji je vodio ekipu u prvom delu šampionata.

Nakon dva vezana poraza u domaćem prvenstvu Boban Dmitrović je podneo ostavku u Radničkom što znači da će superligaš iz Niša tokom pauze u šampionatu morati da potraži novog šefa struke.

foto: Filip Plavčić

Kako se predsednik Ivica Tončev nalazi u inostranstvu ne očekuje se da odluka o novom treneru bude donesena pre nego što se vrati u zemlju, ali postoje indicije ko bi mogao da preuzme kormilo nad ekipom.

Trenutno su u igri bivši strateg Radničkog Milan Đuričić koji je ekipu vodio od 2. oktobra do kraja jeseni, a spekuliše se i sa imenom Sima Krunića.

foto: Fonet

Mala je verovatnoća da će trener Radnika promeniti sredinu i preuzeti Radnički, tako da je Đuričić prvi favorit za klupu niškog superligaša. Radnički se posle 28 mečeva u Super ligi nalazi na trećoj poziciji sa 49 bodova, tri više od Čukaričkog koji ima meč manje.

BONUS VIDEO: Delije bakljadom i vatrometom obeležile 73. rođendan Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.