ČUDA NIJE MOGUĆE PRAVITI NA SVAKA TRI DANA! Strateg Mačve oprezan pred novi duel sa Crvenom zvezdom! (FOTO)
Mačva će ponovo ugostiti Crvenu zvezdu, Foto: Printscreen/Arena Sport

SUPERLIGA SRBIJE

ČUDA NIJE MOGUĆE PRAVITI NA SVAKA TRI DANA! Strateg Mačve oprezan pred novi duel sa Crvenom zvezdom! (FOTO)

Šabački tim će od 17 časova ugostiti crveno-bele i pokušati da ponovo ostvari čudo

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde i Mačve ponovo će odmeriti snage, ali ovoga puta u okviru Superlige. Šabački tim će od 17 časova ugostiti crveno-bele i pokušati da ponovo ostvari "čudo" kao u sredu kada su posle penala izbacili ekipu Vladana Milojevića iz daljeg takmičenja u Kupu Srbije.

Najavljujući ovaj duel, trener Mačve Dragan Aničić je napravio osvrt na ostvaren istorijski uspeh u Kupu, a ono što je mogao da obeća pred drugi uzastopni meč sa Crvenom zvezdom jeste maksimalna borbenost njegovih igrača. Da li će to biti dovoljno za novu senzaciju? - Ja ne letim kada su pobede, ali i ne padam kada su porazi u pitanju. Kao što sam rekao pred utakmicu u Kupu, čuda su moguća i mi smo napravili čudo, ali nije moguće baš praviti ih svaka tri dana.

foto: Reuters

Sigurno da je Zvezda bila favorit prethodnu utakmicu, ali pred ovu prvenstvenu biće još veći favorit, jer tako veliki klub sebi ne dozoljava da tri utakmice zaredom ne pobedi.

- Mi ćemo sa naše strane opet pokušati da budemo agresivni, disciplinovani i da ponovimo igru koja nas je i dovela do prolaza u Kupu. Da li ćemo uspeti da još jednom iznenadimo ne znam i ne mogu da obećam rezultat, ali ono u šta sam siguran je da će moji igrači imati još jednom pravi odnos prema igri - istakao je Aničić.

foto: Dado Đilas

Šapčani sutra očekuju pune tribine, a iskoristili su priliku i da se zahvale navijačima Crvene zvezde zbog ponašanja tkom Kup utakmice u sredu. - Ovim putem FK Mačva se zahvaljuje organizovanoj grupi navijača Crvene zvezde na fer i sportskom navijanju tokom Kup utakmice u Šapcu i želimo im dobrodošlicu i na superligaški susret u nedelju - navodi se na klupskom sajtu.

BONUS VIDEO: Delije bakljadom i vatrometom obeležile 73. rođendan Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.