NEOČEKIVANO OD PARTIZANOVOG DETETA: Legenda Zvezde je najbolji srpski fudbaler svih vremena! (FOTO)
Foto: FK Čukarički

DOBRO STARO PITANJE-odgovor

NEOČEKIVANO OD PARTIZANOVOG DETETA: Legenda Zvezde je najbolji srpski fudbaler svih vremena! (FOTO)

Omiljeni fudbaler u mladosti mu je bio Fabio Kanavaro, a voleo bi da Barseloni da gol iz penala u finalu Lige šampiona

Objavljeno:

Miladin Stevanović, desni bek Čukaričkog, bio je gost rubrike na sajtu ovog fudbalskog kluba "Na kafi sa...", gde je odgovarao na 26 pitanja iz privatnog ali i poslovnog života.

Kao i Aleksandar Kirovski i Miroslav Bogosavac, koji su bili gosti ove rubrike pre njega, tako je i Stevanović dao dosta zanimljivih odgovora. 1. Da li se sećaš prve utakmice koju su gledao? - Partizan - Viljareal 1:1, sezona 2004/05, Liga Evrope 2. Utakmica koju ćeš zauvek pamtiti? - Finale Svetskog prvenstva na Novom Zelandu protiv Brazila.

Slavlje posle osvojenog Svetskog prvenstva
Slavlje posle osvojenog Svetskog prvenstva foto: AP

3. Čega se rado sećaš iz detinjstva? - Prvih treninga. 4. Omiljeni fudbaler u mladosti? - Fabio Kanavaro. 5. Omiljeni sportista u mladosti? - Fabio Kanavaro. 6. Sa kojim sportistom bi voleo sada da se upoznaš? - Sa Lionelom Mesijem. 7. Trenutak iz prošlosti koji je na tebe ostavio poseban utisak? - Osvajanje SP na Novom Zelandu. 8. Prvi poljubac? - Ne sećam se. 9. Prve batine i zbog čega? - Ne sećam se razloga, ali se sećam da sam imao četiri i po godine. 10. Omiljeno piće? - Pijem sve (smeh)

Pečeno jagnje
Pečeno jagnje foto: Beta / Slobodan Miljević

11. Omiljena hrana? - Volim jagnjetinu i roštilj, ali svinja je svinja (smeh) 12. Omiljeni film? - Kad porastem biću kengur 13. Omiljena muzika? - Rep, hip-hop. 14. Pesma koju bi naručio u kafani? - "Božanstvena ženo" od Miroslava Ilića. 15. Ko je, za tebe, najbolji fudbaler sveta? - Lionel Mesi

Pep Gvardiola
Pep Gvardiola foto: Reuters

16. A najbolji trener? - Pep Gvardiola. 17. Najbolji igrač Jugoslavije/Srbije svih vremena za tebe je...? - Nemanja Vidić. 18. Idealna postava s tobom u timu je...? - Neka bude samo idealna postava svih vremena: Van der Sar, Kafu, Karlos,. Kanavaro, Pujol, Zidan, Ronaldinjo, Mesi, Kristijano Ronaldo, Ronaldo, Maradona. 19. Ponudu kog tima iz inostranstva ne bi mogao da odbiješ? - Lista klubova je duga, ali neka bude Barselona. 20. Omiljena fudbalska liga? - Španska liga mi je omiljena.

Miroslav Bogosavac
Miroslav Bogosavac foto: Saša Pavlić Koky

21. Koga bi iz sadašnje ekipe zvao da ti budu u ekipi za mali fudbal? - Bogosavca, definitivno. Majstor je malog fudbala. 22. Da li si ikada zaplakao zbog fudbala? - Jesam. 23. Ritual pred meč? - Imam, ali ne bih da ga otkrivam.

24. Tri sportske želje od zlatne ribice? - Navešću ove vezane za skoriju budućnost. Osvajanje Kupa sa Čukom, plasman na EP sa mladom reprezentacijom i da me zaobiđu povrede makar do tog cilja. 25. Kada bi mogao da vratiš vreme, koju trenutak na terenu bi promenio? - Ne bih ništa menjao 26. Kome bi voleo da daš penal u finalu Lige šampiona? - Protiv Barselone.

BONUS VIDEO: Slavlje košarkaša Crvene zvezde posle trijumfa nad Valensijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.