VEČITI OPET NA TAPETU FSS-A: Uz obaveštenje o oduzimanju bodova, Zvezdi i Partizanu javljeno da su pokrenuti novi postupci protiv njih!
Disciplinska komisija FSS opet pokrenula postupke protiv Zvezde i Partizana, Foto: Dado Đilas

Grobari slomili 42o stolica na brdu

VEČITI OPET NA TAPETU FSS-A: Uz obaveštenje o oduzimanju bodova, Zvezdi i Partizanu javljeno da su pokrenuti novi postupci protiv njih!

Disciplinska komisija će ponovo imati pune ruke posla

Objavljeno:

Crvena zvezda i Partizan, ali i Čukarički ponovo su na tapetu Disciplinske komisije FSS-a.

Kako prenosi "Žurnal", "disciplinci" su pokrenuli nove postupke protiv "večitih" i "brđana" zbog loše organizacije utakmica i ponašanja navijača.

Zvezda zbog duela sa Napretkom, a Čukarički zbog meča protiv Partizana, dok je protiv kluba iz Humske pokrenut postupak zato što su njihovi navijači polomili čak 420 stolica na stadionu na Banovom brdu.

Ujedno su Borac iz Čačka, Inđija i ŽFK Spartak suspendovani zbog duga prema službenim licima. Ta tri kluba će moći da još igraju mečeve ovog vikenda posle čega počinje da im teče suspenzija, ako u međuvremenu ne pokriju dugovanja.

Uz sve to, Disciplinska komisija je ovog petka i zvanično poslala obaveštanja u Ljutice Bogdana i Humsku o oduzimanju dva boda i kaznama za funkcionere zbog njihovih istupa u javnosti, rata saopštenjima i negativnog komentarisanja rada Fudbalskog saveza Srbije.

BONUS VIDEO: Hapšenje navijača Zvezde tokom derbija sa Vojvodinom

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.