ZVEZDI STIGLA NOVA TUŽBA NA NAPLATU: Niko na Marakani to nije očekivao, biće veliko iznenađenje za sve kad budu videli!
Zvezdan Terzić i Svetozar Mijailović, Foto: Aleksandar Koković

I to od njega

ZVEZDI STIGLA NOVA TUŽBA NA NAPLATU: Niko na Marakani to nije očekivao, biće veliko iznenađenje za sve kad budu videli!

Crveno-belima se sada stvorio još jedan dug iz prošlosti koji će morati da plate

Objavljeno: 09:29h

Muku muči Crvena zvezda s dugovanjima iz prošlosti koja stižu na naplatu, a taman jednu rupu na Marakani zatvore kad se ono niotkuda pojavi druga.

Tako je i sada pošto je neočekivano u Ljutice Bogdana stiglo još jedno potraživanje, ali ovog puta ne od bivšeg igrača, već od bivšeg čelnika - Gorana Maze Vasilijevića.

Član šampionske generacije iz Barija je, pet godina nakon što je otišao iz kluba, tužio sudu crveno-bele i dobio spor pa su oni dužni da mu isplate 120.000 evra, saznaje "Blic".

Goran Maza Vasilijević
Goran Maza Vasilijevićfoto: Aleksandar Jovanović Cile

Vasilijević je bio sportski direktor u eri predsednikovanja Vladana Lukića, ali je dobio otkaz pre pet godina kada su u klub došli Slaviša Kokeza, Dragan Džajić i Nebojša Čović.

Od tada se nije pojavljivao na Marakani, ali je zato tužbu podneo i zatražio isplatu novca koji bi dobio za taj period od pet godina i spor je pripao njemu, ali sigurno je da će ovu sudsku odluku sadašnja uprava kluba pokušati da ospori.

Vasilijević nije u dobrim odnosima sa sadašnjom upravom koju je javno kritikovao prošle godine zbog gubitka titule, posebno Zvezdana Terzića za koga je rekao da vodi katastrofalnu politiku kluba.

Interesantno da je u međuvremenu, pre dva dana, Vasilijević postao koordinator svih mlađih kategorija u Fudbalskom savezu Srbije, iako je prethodno bio u veoma lošim odnosima sa Kokezom u vreme dok su sarađivali u Crvenoj zvezdi.

BONUS VIDEO: Slavoljub Srnić nakon uručenja dresa sa brojem 100

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.