Budući predsednik Partizana mogao bi da postane prvi čovek UEFA?

kako će na obe funkcije?

Budući predsednik Partizana mogao bi da postane prvi čovek UEFA?

Fudbalski savez Srbije će krame januara biti domaćin sastanka na kojem će se naći predstavnici svih federacija iz jugoistočne Evrope
Objavljeno:

Kako prenosi hrvatski Jutarnji list, Ivan Ćurković biće kandidat za predsednika UEFA? Kako je prvi čovek evropske kuće fudbala Mišel Platini suspendovan na osam godina iz fudbala, izvesno je da se pored izbora u Svetskoj fudbalskoj federaciji spremaju izbori i u UEFA Fudbalski savez Srbije će krame januara biti domaćin sastanka na kojem će se naći predstavnici svih federacija iz jugoistočne Evrope gde će se raspravljati o budućnosti UEFA. Tada će oni dati predlog svog kandidata za predsednika, a to će navodno biti Ćurković.

Jutarnji list još navodi da srpski funckioner ima besprekornu biografiju, prvo kao fudbaler, a potom i kao sportski radnik. Slavu je stekao igrajući za Partizan i Sent Etjen, a na čelu crno-belih proveo je bio čak 16 godina. Četiri godine je bio predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, trenutno je potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, a nedavno se vratio na čelo Partizana posle ostavke kompletne uprave. Uz sve to, nosilac je ordena legije časti Francuske i počasni građanin Sent Etjena. (Espreso.co.rs/Izvor: Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.