NEMAM NIŠTA PROTIV DA OSTANEM! Slavoljub Srnić proslavio jubilej - 100 utakmica u crveno-belom dresu! (FOTO) (VIDEO)
Slavoljub Srnić i Svetozar Mijailović, Foto: Espreso

ČESTITAMO

NEMAM NIŠTA PROTIV DA OSTANEM! Slavoljub Srnić proslavio jubilej - 100 utakmica u crveno-belom dresu! (FOTO) (VIDEO)

Prema njegovim rečima reprezentativna pauza, posle drugog duela sa Mačvom, dobro će doći izabranicima Vladana Milojevića

Objavljeno: 16:51h

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić kaže da mu je teško pala eliminacija od Mačve u četvrtfinalu Kupa Srbije, posebno zbog poraza u rodnom Šapcu, ali da ne veruje da će ekipu loš rezultat uzdrmati.

- Nismo se oporavili, samo što smo prespavali. Napravićemo analizu da vidimo šta ne štima, nije izgledalo kako treba. Baš mi teško pada. Nisam raspoložen što sam kod kuće izgubio. Moramo da popravimo u nedelju, pobedimo i vratimo se. Ući ćemo drugačije, spremnije - rekao je Srnić novinarima u Beogradu.

foto: Espreso

On je dodao da ne zna šta je problem slabije forme crveno-belih, ali ističe da je normalno da dođe do pada.

- Desi se pad forme, možda nije trebalo sad. Ispali smo iz Kupa, izgubili šansu za jedan trofej. Ne bi trebalo da nas uzdrma eliminacija, desilo se i da smo ispali iz Lige Evrope slično. CSKA nije toliko zaslužio da nas izbaci, pa i u Kupu smo ispali nesrećno, penali su lutrija. Uveren sam da imamo snage da se izdignemo

Prema njegovim rečima reprezentativna pauza, posle drugog duela sa Mačvom, dobro će doći izabranicima Vladana Milojevića.

Srnić je bio među prvima koji je juče dao podršku Nemanji Radonjiću, tragičaru sa promašenim udarcem u penal seriji protiv Mačve.

- Video sam da plače, morao sam da mu priđem. Rekao sam mu da to ništa nije strašno, puno će biti takvih situacija u karijeri. Ne treba da obraća pažnju na penale

foto: Dado Đilas

Srnić je protiv Napretka odigrao 100. utakmicu u dresu Crvene zvezde, za šta je danas od predsednika Svetozara Mijailovića dobio uramljenu sliku dresa sa "stotkom".

- Velika stvar je odigrati 100 mečeva u Crvenoj zvezdi. Da mi je neko pričao da ću to ostvariti ne bih verovao, kao da je bilo pre nekoliko meseci kada sam debitovao. Ponosan sam na sebe, posebno u današnje vreme kada se svaki prelazni rok priča o odlasku u inostranstvo", rekao je Srnić i poručio da nema ništa protiv i da stigne brojku od 300. "Planovi su mi za sad vezani za Zvezdu, za dalje videćemo... Voleo bih da odigram i 300 utakmica, što da ne - zaključio je hitri krilni fudbaler.

BONUS VIDEO: Bakljada Delija pred gol Milana Rodića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.