EVRI STIŽU NA TOPČIDER! Vladimir Stojković i Vujadin Savić u glavnim ulogama! (FOTO)
Navijači Zvezde i Partizana, Foto: Saša Pavlić Koky/AP

lepe vesti

EVRI STIŽU NA TOPČIDER! Vladimir Stojković i Vujadin Savić u glavnim ulogama! (FOTO)

U slučaju da se beogradski crveno-beli i crno-beli zadrže duže od 27 dana, taj iznos raste

Objavljeno:

Posle objavljivanja spiska igrača za predstojeće utakmice reprezentacije Srbije, protiv Maroka i Nigerije, jedini fudbaleri iz Superlige koji su se našli na Krstajićevoj listi su štoper Crvene zvezde Vujadin Savić i golman Partizana Vladimir Stojković.

Tandemu večitih rivala daju se najveće šanse da budu akteri Mundijala, a njihov odlazak na najvažnije planetarno takmičenje u ovoj godini, moglo bi da donese najtrofejnijim srpskim klubovima veliki profit.

foto: Profimedia

Svaki klub dobija nadoknadu od strane FIFA za svakog igrača koji bude igrao na Svetskom prvenstvu, tačnije, oko 7.000 evra po danu koji igrač bude proveo na ovom takmičenju, pa ako se zna da će Orlovi provesti minimum 27 dana na prvenstvu (uključujući period od 1. juna), dolazi se do svote kojom bi Crvena zvezda i Partizan bili u prilici da zarade preko 180.000 evra po igraču.

U slučaju da se beogradski crveno-beli i crno-beli zadrže duže od 27 dana, taj iznos raste. Da napomenemo, računa se period od 1. juna pa do završetka turnira za ekipu.

foto: Beta

Ono što je sigurno da Stojković i debitant Savić nisu jedini konkurenti za učešće na SP, a za koga bi selektor Mladen Krstajić mogao još da se odluči, znaće se u narednom periodu.

BONUS VIDEO: Delije bakljadom i vatrometom obeležile 73. rođendan Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.