SVETSKO IME! Zvezda potpisala jedan od najznačajnijih ugovora! Predsednik oduševljen! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

saradnja

SVETSKO IME! Zvezda potpisala jedan od najznačajnijih ugovora! Predsednik oduševljen! (FOTO)

Verujem da ćemo pomoći Crvenoj zvezdi da se vrati na staze stare slave.

Objavljeno:

U četvrtak, 15. marta, u prostorijama hotela Zepter na Terazijama, potpisan je ugovor o saradnju između kompanije Zepter i FK Crvena zvezda.

Kompanija Zepter je vlasnik dva hotela u Vrnjačkoj Banji, i upravo je to mesto gde će ubuduće fudbaleri Crvene zvezde obavljati pripreme. Takođe, u Vrnjačkoj Banji će narednog leta biti organizovan i Zvezdin kamp.

foto: Espreso

Potpisivanju ugovora prisustvovali su predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović, koordinator Zvezdine škole fudbala Vladimir Cvjetićanin, kao i direktor hotela Zepter Đorđe Rašić.

- Dve uspešne kompanije nastavljaju do sada uspešnu saradnju. Crvena zvezda je kao jednu od stavki u strateškom razvoju postavila i pitanje funkcionisanja Omladinske škole. Napravili smo značajan pomak, želimo da stvorimo nešto što će se odraziti i u infrastrukturi i što je preduslov za stavranje dobrih fudbalera koji će zauzeti mesto u prvom timu Crvene zvezde, kao i u vrhu svetskog fudbala. Zepter je novim ugovorom okrenut društvenoj odgovornosti i značaj ovog ugovora nesumnjivo će imati uticaj na ono što su planovi Crvene zvezde u ovom polju - rekao je predsednik Mijailović.

foto: Espreso

Đorđe Rašić je istakao da je saradnja nastavljena na obostrano zadovoljstvo.

- Ovaj ugovor je za nas izuzetno značajan, pre svega zbog toga što će mladi ljudi doći u naše hotele, gde će dobiti adekvatnu najbolju uslugu, ishranu, čistu vodu, kao i druge proizvode za koje možemo reći da su medicinski. Verujem da ćemo pomoći Crvenoj zvezdi da se vrati na staze stare slave. I Zvezda i Zepter su svetski poznati brenodvi i tu smo da jedni drugima pomognemo, a nadam se da će to doneti koristi i samoj Vrnjačkoj banji. Imamo dva hotela i treći u izgradnji. Sa predsednikom opštine je dogovoreno da tereni budu završeni do kraja maja, tako da će Zvezda kao svetski šampion biti prvi klub koji će isprobati te terene. Verujem da ćemo svi biti zadovoljni. Verujem i da će saradnja biti nastavljana dugi niz godina. Ovo je prva godina u kojoj ćemo ugostiti mlade Zvezdine igrače i verujem da će to postati konstanta i da će svi ti klinci jednog dana postati i svetski igrači - rekao je Rašić.

foto: Dado Đilas

Već dugi niz godina Crvena zvezda je organizator kampova na kojima dečaci imaju priliku kako da nešto nauče od trenera koji su zaposleni u Crvenoj zevzdi, tako i da pokažu svoj talenat i eventualno postanu deo Omladinske škole FK Crvena zvezda. Broj dečaka je sve veći, a o tome je govorio Vladimir Cvjetićanin.

- Želim da se zahvalim svima koji su svojim angažmanom dali podstrek Omladinskoj školi Crvene zvezde. Došli smo do toga da naš klub i ovako velika kompanija pomognu naše projekte. Mi imamo naše kampove i u Čatežu u Sloveniji, i na Jahorini, a poseban akcenta bih stavio na kamp u Vrnjačkoj banji. Želimo da uz pomoć kompanije Zepter povećamo broj polaznika. Sve naše pripreme održaćemo u Zepterovim hotelima, tamo ćemo imati i fantastične uslove. Rekao bih i da smo došli do impozantnog broja učesnika u našoj omladinskoj školi, čak 5% dečaka je došlo nakon kampova, a nadam se da će posle ovakvog ugovora još i više njih biti. Zato pozivam sve da uzmu učešća u našem kampu., a verujem da smo ovim doprineli i sportskom razvoju Vrnjačke banje - rekao je Cvjetićanin

BONUS VIDEO: Delije bakljadom i vatrometom obeležile 73. rođendan Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.