Navijači Čelsija su u Barseloni uzvikivali najgoru moguću uvredu! Posle toga je krenulo brutalno pendrečenje, tukli su i decu! (VIDEO)
Redari tuku navijače Čelsija pendrecima, Foto: Printscreen/Youtube/Newsflare

Neredi posle meča Lige šampiona

Navijači Čelsija su u Barseloni uzvikivali najgoru moguću uvredu! Posle toga je krenulo brutalno pendrečenje, tukli su i decu! (VIDEO)

Provokacija navijača engleskog tima im se obila o glavu

Objavljeno:

Nemile scene desile su se u sredu uveče po završetku revanš meča između Barselone i Čelsija, u kome je slavio domaćin i plasirao se u četvrtfinale Lige šampiona.

Navijači engleskog tima su se, prema izveštajima medija, teško pomirili sa ubedljivim porazom i eliminacijom, pa su počeli da provociraju uzvikujući "Katalonijo, uvek ćeš biti Španija".

To je bio okidač za redare koji su izvadili pendreke i krenuli da tuku engleske navijače među kojima je nažalost bilo i dece.

Mediji u Britaniji su osudili ponašanje pripadnika redarske službe i poručili da je ovo bila prekomerna upotreba sile, pogotovo što je među navijačima bilo i dece koja su mogla biti povređena.

- Bio sam tamo sinoć, bilo je užasno. Od starta su bili agresivni. Toliko redara i policije nisam video ni na jednoj drugoj utakmici... Pretraživali su nas veoma agresivno, tri puta su me žestoko uhvatili za zadnjicu. Nisu bili prisutni ljudi iz Barselone. Na izlasku smo hodali mirno. Odjednom su prošli pored mene i gurnuli me... Trenutak kasnije izvadili su svoje pendreke i palice i počeli da nas mlate bez razmišljanja. Tu je bilo i dece! Bilo im je nebitno da li ce udariti dečaka po glavi. Stao sam i pokušao da im skrenem pažnju da je dete na zemlji. Tip me je pogledao, pa pogledao dete i mlatnuo me po ruci. Sad mi je sve pod otokom i trpim velike bolove. Nisam ih provocirao. Isti taj tip okrenuo se prema mom ocu i udario ga tri puta po leđima. To je bio organizovan napad! Oni su bili spremni za to, bili su naoružani palicama. Besan sam zbog svega, pa deca su mogla da izgube život! Udarali su navijače s leđa po nogama, a kad bi pali na zemlju nastavil bi da udaraju po glavi. Idem na utakmice od sedme godine, ali ovako nešto još nisam vidio. Molim vas, ukoliko možete, dostavite ovo UEFA ili Barseloni - rekao je jedan od navijača koji je bio žrtva redara.

BONUS VIDEO: Hapšenje navijača Zvezde tokom derbija sa Vojvodinom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.