IGRAČI ZVEZDE DOBIJAJU BATINE, A ŠTA ONI KAŽU NA TO? Iz fudbalera crveno-belih kulja žestoki bes! (FOTO)
Saigrači teše Nemanju Radonjića posle promašaja, Foto: FK Crvena zvezda

novi kiks

IGRAČI ZVEZDE DOBIJAJU BATINE, A ŠTA ONI KAŽU NA TO? Iz fudbalera crveno-belih kulja žestoki bes! (FOTO)

Nemanja Radonjić je jedini bio neprecizan u penal seriji i tako nastavio lošu seriju crveno-belih u poslednjih nekoliko nedelja

Objavljeno:

Crvena zvezda je u sredu senzacionalno ispala iz Kupa Srbije od šabačke Mačve nakon penala.

Nemanja Radonjić je jedini bio neprecizan u penal seriji i tako nastavio lošu seriju crveno-belih u poslednjih nekoliko nedelja.

Nezadovoljni fudbaleri tima sa Marakane za neuspeh krive grubu igru timova protiv kojih se sastaju, kao i loše terene širom Srbije.

foto: Dado Đilas

- Ovo je bilo sve osim fudbala, ali kakav je nama teren, takav je i njima. Krivo mi je da gde god da odemo - dobijemo batine. Moramo malo oštrije, a mi sve hoćemo nešto lepo... Ne bih da kažem još nešto da ne bih uvredio bilo koga. Čeka nas još takvih gostovanja - smatra Aleksandar Pešić, napadač Crvene zvezde, u izjavi za Sportski žurnal.

Pešić se osvrnuo i na promašaj Nemanje Radonjića u četvrtoj seriji.

- Teško nam je, ova penal lutrija je došla posle slabijih partija. Milijaš, Krstičić i Borjan jedini imaju ovakvo iskustvo, zalomilo se na Radonjiću. Često se na najboljima slomi. Znamo kakav je igrač, niko ga ne krivi.

foto: Dado Đilas

Milan Borjan ističe da je tim pao i da niko ne zna razlog ovog lošeg perioda za fudbalere sa Marakane.

- Pali smo. Ne znam šta nam se dešava, ali moramo da se podignemo što pre i vratimo se na naš nivo. Veoma skup ceh, ostali smo bez šanse za jedan trofej, ali idemo dalje. Sada je plan da se u Šapcu pobedi i da nastavimo borbu za titulu.

foto: Dado Đilas

Dejan Rambo Petković bio je u Šapcu, između ostalog na poziv nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije Ivice Kralja, sada u ulozi predsednika Mačve, kao i prijatelja Dragana Aničića, šefa struke superligaša.

- Vidi se da je Crvena zvezda u krizi, ali neka igrači dignu glavu gore. Prvenstvo je tu i veći je izazov, cilj je važniji nego u kupu. Revanš je već u nedelju, nadam se boljem terenu. Neka prikaže bolju igru i ostvari cilj, ovo je već prošlost - zaključio je Petković.

BONUS VIDEO: Bakljada Delija pred gol Milana Rodića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.