DRAMA MIČELA DONALDA: Uhvatila nas je panika! Delovalo je neobično i zastrašujuće!
Mičel Donald se vraća treninzima posle problema sa srcem, Foto: Dado Đilas

Sad je Sve u redu

DRAMA MIČELA DONALDA: Uhvatila nas je panika! Delovalo je neobično i zastrašujuće!

Kapiten crveno-belih se već od četvrtka vraća treninzima

Objavljeno: 10:03h

Posle problema sa srcem, kapiten Crvene zvezde Mičel Donald prethodne sedmice morao je u bolniciu na detaljne preglede. Dugo je trajala neizvesnost oko sudbine Holanđanina, ali se na kraju sve dobro završilo.

Posle analiza, lekari su ustanovili da je zdravstveno stanje holandskog veziste potpuno u redu. Sjajna vest za trenera Milojevića, pred novo gostovanje u Šapcu, jeste da se Donald koliko već u četvrtak vraća treninzima.

- Odradili su mi sve potrebne preglede, čak i više nego što treba. Zato sam se toliko dugo i zadržao. Ništa nisu pronašli što bi trebalo da me brine. U potpunosti sam zdrav. Srce radi kako treba, nema problema sa drugima funkcijama u organizmu. Deluje neobično i zastrašujuće jer sam već nekoliko dana u bolnici, ali to je samo zbog toga što sam svakog novog dana imao nova ispitivanja - rekao je Mičel Donald.

foto: Fonetap

Premotao je film vezista, setivši se šta je prošao prethodnog petka, kada mu je rečeno da su se pojavili problemi sa srcem.

- Nisam se osećao najbolje. Imao sam vrtoglavicu. Supruga se odmah zabrinula, bilo je malo i panike. Brzo su stigla ambulantna kola i objasnio sam im o čemu se radi. Odmah su me uputili u Klinički centar jer sam profesionalni fudbaler. Svi znamo šta se dešavalo poslednjih dana i nedelja širom Evrope na fudbalskim terenima. Od danas sam na treninzima. Ali, sledi nam reprezentativna pauza, tako da ću i da se odmorim - kaže Donald.

BONUS VIDEO: Bakljada Delija pred gol Milana Rodića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.