Šta je to imao da kaže Nemanja Miletić posle prvenca u dresu Partizana i pobedi nad Javorom?
Nemanja Miletić, Foto: EPA / Martin Divisek

konačno pogodio

Šta je to imao da kaže Nemanja Miletić posle prvenca u dresu Partizana i pobedi nad Javorom?

- Do sada sam imao baš puno šansi,ali lopta nikako nije htela u gol.

Objavljeno:

Golovima Ognjena Ožegovića (65') i Nemanje Miletića (67') Partizan se plasirao u 1/2 finale Kupa Srbije pobedivši ekipu Javor Matisa rezultatom 2:0.

O golu prvencu, Partizanu i mladom biseru crno-belih Svetozaru Markoviću štoper Nemanja R Miletić govori za zvanični sajt.

- Odigrali smo dobro svih devedeset minuta I bili mnogo bolji od protivnika u jednoj tvrdoj utakmici po teškom terenu gde je gol sve vreme "visio u vazduhu". Već u drugom poluvremenu smo dali prvi gol,potom drugi I mirno priveli utakmicu kraju. Partizan živi od trofeja i mnogo nam znači plasman u polufinale Kupa Srbije - kaže Miletić.

O golu...

- Do sada sam imao baš puno šansi,ali lopta nikako nije htela u gol. Danas je, hvala Bogu, došao i taj trenutak kada sam upisao svoj prvenac i obećavam da neću stati na ovome.

- Drago mi je prvenstveno zbog dobre igre čitavog tima u poslednje tri utakmice. Odlično smo odigrali,izdigli se iznad svega, pokazali karakter i vratili se na pravi kolosek!

U 86.minutu dobio si udarac, a potom i žuti karton. Kako se osećaš posle intervencije medicinske službe? Dobio sam udarac u butni mišić,a koliko je ozbiljno videćemo posle pregleda.

- Trenutno me boli,ali se nadam da nije ništa strašno - rekao je Miletić.

- U štoperskoj liniju sa tobom je u paru mladi Sveta Marković koji imao i odlične šanse za gol, a potom je I' tebi asistirao ? Sveta je I ovu utakmicu, kao i onu protiv Čukaričkog odigrao bez greške. Milion puta sam rekao i sada ponavljam da je on budućnost kluba!

U nedelju nas čeka utakmica 28.kola SLS protiv Radnika iz Surdulice? Još jedna utakmica do pauze protiv ekipa koja je pokazala kvalitet tokom ove sezone.

- Daćemo sve od sebe da zabeležimo i tu pobedu i da na miru odemo na zasluženi odmor - rekao je Nemanja Miletić.

BONUS VIDEO: Delije bakljadom i vatrometom obeležile 73. rođendan Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.