NISAM SREĆAN, NITI ZADOVOLJAN! Milojević očekuje reakciju nakon kiksa protiv Napretka! (FOTO)
Foto: Fonet

KUP SRBIJE

NISAM SREĆAN, NITI ZADOVOLJAN! Milojević očekuje reakciju nakon kiksa protiv Napretka! (FOTO)

Radimo na psihološkom planu, ali ne menjamo kurs

Objavljeno: 15:00h

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da je radio na psihološkom planu sa ekipom i da očekuje pomak u igri i pobedu protiv Mačve u četvrtfinalu Kupa Srbije.

- Igramo u sportskom gradu, dobro znamo šta Mačva znači Šapcu, nalaze se tamo gde pripadaju - u eliti srpskog fudbala. Dobar tim, disciplinovan, dobro vođen od trenera Aničića. Znamo šta su naši ciljevi, da odigramo na najbolji način i očekujem da nas podrška sa tribina nosi do dobrog rezultata - rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu “Rajko Mitić”.

foto: Dado Đilas

Posle kiksa proteklog vikenda protiv Napretka (1:1), Milojević ističe da je meč protiv Mačve, prvi od dva ove nedelje, prilika za popravni.

- Teško je takmičenje, voleli bismo da svaku utakmicu pobedimo. U fudbalu i kad ne igrate dobro, a pobeđujete, brzo se sve zaboravi, a kada ne pobedite ne izgleda kako treba. Radimo na psihološkom planu, ali ne menjamo kurs. Jedini lek je da se odigra dobro u sledećoj utakmici.

foto: Fonet

Priznao je da nije zadovoljan što su crveno-beli u duelima sa Voždovcem, Vojvodinom i Napretkom primali golove u finišu.

- Nisam srećan i zadovoljan što primamo golove. To ne sme da nam se događa. Probaćemo da ispravimo takve detalje i radimo na tome. Ipak, nismo sami, ima i faktor protivnika. Sve ekipe su mnogo jače u odnosu na prvi deo. Neizvesni su nastupi Vujadina Savića i Mohameda Bena zbog povreda, dok Milojević nije želeo previše da komentariše zdravstveno stanje kapitena Mičela Donalda, rečima da veruje da će biti sve u redu.

Utakmica između Mačve i Crvene zvezde igra se u sredu od 15.30 u Šapcu.

BONUS VIDEO: Delije bakljadom i vatrometom obeležile 73. rođendan Crvene zvezde

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.