AFERA LEŽALJKA MU DOŠLA GLAVE: On je snimio hit video kako puca ležaljka pod trenerom Mladosti i sad je napustio Lučane! (VIDEO)
Trener Mladosti iz Lučana, Neško Milovanović i "afera ležaljka", Foto: Printscreen/Youtube/Aleksandar Ilic

Glumio paparaca

AFERA LEŽALJKA MU DOŠLA GLAVE: On je snimio hit video kako puca ležaljka pod trenerom Mladosti i sad je napustio Lučane! (VIDEO)

A bio je najzvučnije pojačanje kluba u zimskom prelaznom toku

Objavljeno:

Đorđe Lazić, nekadašnji igrač Partizana i ukrajinskih klubova, se zimus vratio u Mladost iz Lučana, kako bi završio karijeru u klubu koji ga je afirmisao, a otišao je svojevoljno, bez ijednog odigranog meča, posle dva meseca.

Iskusnom krilnom fudbaleru je došla glave "afera ležaljka", odnosno izigravanje paparaca na pripremama kluba zbog čega je došao u sukob sa trenerom Nenadom Milovanovićem i sve je na kraju kulminiralo jednostranom odlukom igrača da ode iz kluba.

Đorđe Lazić je otišao iz Mladosti bez odigranog meča
Đorđe Lazić je otišao iz Mladosti bez odigranog mečafoto: FK Mladost Lučani

U srpskoj javnosti je veliku pažnju izazvao hit snimak koji se pojavio na internetu na kome se vidi kako na pripremama Mladosti, korpulentni trener seda u ležaljku na plaži i ležaljka puca pod njegovom težinom.

Kada se video pojavio u medijima svima je bilo jasno da je to snimio neko od igrača, a ubrzo je Milovanović otkrio da je to učinio upravo veteran Lazić i tada je došlo do sukoba među njima dvojicom, te je trener hteo da odmah pošalje kući "snimatelja".

Međutim, zarad mira u klubu se situacija primirila, ali nije zaboravljena, pa je u prolećnom delu sezone Lazić sedeo na klupi i sve je kulminiralo za vikend na meču protiv Vojvodine.

Na deset minuta do kraja, Lazić se zagrevao, a Milovanović mu je prišao i upitao ga da li može?

- Kakvo je to pitanje? Ostalo je još deset minuta, naravno da mogu - rekao je Lazić, a onda je Milovanović odlučio da ipak njega ne ubaci u igru, već Bađija, što je bila kap koja je prelila čašu kod Lazića i naterala ga da odmah napusti klub.

Nenad Milovanović ističe da ne zna šta je razlog Lazićeve odluke da napusti klub
Nenad Milovanović ističe da ne zna šta je razlog Lazićeve odluke da napusti klubfoto: Fonet/aleksandar Koković

Trener Milovanović je za "Kurir" poručio da je on taj koji odlučuje ko će igrati i da ne znam zašto je iskusni fudbaler otišao iz kluba, te da "afera ležaljka" nije razlog.

- Ne znam zašto je napustio klub, ne vidim razlog za tako nešto. Ja sam trener i na meni je da odlučim ko će da igra. Lazić nakon povrede još nije spreman za veću minutažu. Svaki igrač se buni kad ne igra, a to što se zagrevao ceo meč je kod mene standard. Video iz Antalije mi je čak simpatičan.

BONUS VIDEO: CECIN SIN PREBIO BUGARINA PRED OČIMA DAČIĆA I PALME: Pogledajte brutalni nokaut Veljka Ražnatovića u prvoj profesionalnoj borbi

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.