JA SAM JEDINI SRBIN KOJI JE BIO KAPITEN ZAGREBAČKOG DINAMA: Ispovest srpskog Linekera! (VIDEO)

tajna legendarnog špica

JA SAM JEDINI SRBIN KOJI JE BIO KAPITEN ZAGREBAČKOG DINAMA: Ispovest srpskog Linekera! (VIDEO)

- Oduvek sam hteo u Crvenu zvezdu - priznaje Radmilo MIhajlović, koji je u intervjuu za hrvatske medije otkrio mnoge zanimljive stvari
Objavljeno: 14:43h

Mlađi ljubitelji fudbala verovatno se ne sećaju Radmila Mihajlovića. Legendarni napadač u intervjuu za hrvatske "Sportske novosti" otrkio je dosta zanimljivih stvari i podsetio na neke događaje iz njegovog fudbalskog života. Povod za to je duel između Bajern Minhena i Dinamo Zagreba koji je na programu u utorak uveče, a Mihajlović je nosio dres oba kluba.

O ZVEZDI I DINAMU Oduvek sam hteo u Crvenu zvezdu, ali putevi nam se nisu našli.
Hteo sam što pre otići napolje - priznaje danas Mihajlović koji je, prema sećanjima bio najskuplji transfer u istoriji kluba. PRELAZAK U BAYERN Kada je Radmilo Mihajlović stigao te 1988. iz Dinama u Bayern, za ugovor se “Lineker iz Foče”, kako su mu tepali novinari u Jugoslaviji, počastio najnovijim Mercedesom, što je izazvalo popriličnu paniku kod Bavaraca, kojima je klupski sponzor bio Opel. Po slovu ugovora, igrači su bili dužni da na treninge i utakmice dolaze isključivo u službenim vozilima.
"Sad ćemo ti oprostiti, ali inače je kazna pet hiljada maraka”, izračunali su pedantni Nemci, na šta im je Mihajlović, mrtav hladan, odgovorio: " Evo vam za tri meseca unapred!"
Ja sam valjda jedini Srbin u istoriji kluba koji je bio kapiten Dinama.
(Espreso.co.rs/Izvor: Sportske novosti )

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.