PROSTAČINA: Legenda engleskog fudbala pljunula navijača Junajteda i njegovu ćerku (14), dete se rasplakalo! (VIDEO)
Džejmi Karager je pljunuo navijača Junajteda i njegovu ćerku, Foto: Printscreen/Youtube/Football World

Sramno ponašanje

PROSTAČINA: Legenda engleskog fudbala pljunula navijača Junajteda i njegovu ćerku (14), dete se rasplakalo! (VIDEO)

Zasluženo se našao na stubu srama u engleskoj javnosti

Objavljeno: 09:07h

Skandal je izbio na Ostrvu zbog sramnog čina i prostačkog ponašanje legende Liverpula i engleskog fudbala, Džejmija Karagera.

Nekadašnji bivših reprezentativac i član "crvenih", a trenutno jedan od voditelja emisije na "Skaj sportsu" našao se na stubu srama, a to je i zaslužio svojim ponašanjem koje je bilo gore od uličarskog.

Posle velikog engleskog derbija između Mančester junajteda i Liverpula, koji je pripao domaćinu, dogodio se incident na parkingu "Old Traforda", kada je Karager pljunuo jednog navijača "crvenih đavola" i njegovu 14-godišnju ćerku koja je bila s njim, a sve je zabeleženo na snimku na mobilnom telefonu.

Žrtve su videle u autu do svog legendu fudbala i pozdravile ga uz malo likovanja zbog pobede njihovog tima i poraza ljutog rivala i Karagerovog bivšeg kluba, a Džejmi je kratko odgovorio nešto i onda pljunuo svom snagom na njih.

Karager je nakon što je incident stigao u medije, pozvao telefonom navijača i njegovu ćerku i izvinio im se za svoje ponašanje.

Džejmi Karager se izvinio zbog prostačkog ponašanja
Džejmi Karager se izvinio zbog prostačkog ponašanjafoto: Reuters

- Bilo je to više od pukog "Hej Džejmi, to je 2:1". Prozvao me je 2-3 puta. Prvo sam pokušao da iskuliram, ali to se nastavilo i izgubio sam glavu. Nije trebalo to da uradim, ali pitao sam se što to odrasli čovek radi i to 2-3 puta dok mu je ćerka u autu - pravdao se posle incidenta Karager.

Karagerovo ponašanje je prokomentarisala i televizija na kojoj je zaposlen, i poručila da je takvo ponašanje neprihvatljivo i da će u ponedeljak sa njim biti obavljen hitan sastanak povodom incidenta.

BONUS VIDEO: Delije bakljadom i vatrometom obeležile 73. rođendan Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.