Ide li Slaviša Jokanović stvarno u Čelsi? (FOTO)
Slaviša Jokanović, Foto: Reuters

HOĆE LI PREĆI ULICU?

Ide li Slaviša Jokanović stvarno u Čelsi? (FOTO)

Fulam i Čelsi su praktično komšiluk i deli ih samo ''Kensington roud''

Objavljeno:

Fudbalski klub Čelsi proslavlja 113. godina postojanja, a njegovi navijači napuniće Stamford Bridž baš kada se i slavi, u subotu.

Pre svega, zbog meča sa Kristal Palasom koji, ukoliko se ne dobije, znači verovatno i tešku, mukotrpnu borbu za neko od četiri mesta koje vode u Ligu šampiona.

Zbog toga je Antonio Konte na meti engleskih medija, dok sa tribina, na njegovu sreću, još uvek ima veliku podršku.

Antonio Konte
Antonio Konte foto: Reuters

Ipak, nije moglo da se preskoči pitanje koje se mesecima vrti, a to je, ko će naslediti Kontea, jer je evidentno da Italijan ide na kraju sezone.

Jedan od pikova britanskih glasilla jeste Slaviša Jokanović, koji ima sjajne rezultate sa Fulamom u Čempionšipu, a uz to se bori za povratak u elitu engleskog fudbala.

Slaviša Jokanović
Slaviša Jokanović foto: Reuters

Na najsvežijoj konferenciji za medije upitan je o interesovanju Čelsija za njegove usluge, ali, srpski strateg je diplomatski odgovorio.

- Suviše sam zauzet pripremom za utakmicu sa Prestonom da bih razmišljao o spekulacijama i drugim klubovima. Imam mnogo posla ovde gde sam sada, i moram da budem fokusiran na to - istakao je Jokanović.

Veliki problem ovde postoji zbog toga što su Fulam i Čelsi dva rivala iz kraja što bi se reklo, jer se inače "Plavci" nalaze baš u Fulamu, a ne u svom Čelsiju ili Kensingtonu.

Jokanović je kao igrač nosio dres aktuelnog prvaka Engleske, ali, da li će se vratiti kao trener, i to u skorijoj budućnosti, niko još sa tvrdnjom ne može da kaže.

BONUS VIDEO: Delije bakljadom i vatrometom obeležile 73. rođendan Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.