Superligaš nema struju i vodu na stadionu, a ide na pripreme u Kinu?!

Jer su Turska i Kipar aut

Superligaš nema struju i vodu na stadionu, a ide na pripreme u Kinu?!

Radnički iz Niša će zimske pripreme sprovesti u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu, a boravak tamo ih neće koštati ništa, pa je to verovatno glavni razlog što su se odlučili za tu opciju
Objavljeno:

Fudbaleri niškog Radničkog vraćaju se sa zimskog odmora 10. januara, a već 17. januara krenuće na pripreme u Kinu, rekao je predsednik tog kluba Radan Ilić. - Pripreme u jednom manjem gradu na jugu Kini trajaće do 24. januara. Temperatura u tom delu Kine tokom zime je oko 20 stepeni Celzijusovih, tako da će uslovi za trening biti idealni - rekao je Ilić.

Prema njegovim rečima, Radnički će za vreme boravka u Kini odigrati dve kontrolne utakmice sa timovima iz te zemlje. Ilić je neveo da prvi odlazak Radničkog u Kinu klub neće ništa koštati, jer će troškove pokriti agencija posredstvom koje će pripreme biti organizovane. Na stadionu "Čair" na kome Radnički trenira i nastupa trenutno nema vode, a na istočnoj tribini stadiona nema ni struje. Ilić je objasnio da je voda isključena kako se instalacije ne bi zaledile, što je uobičajena procedura kada je temperatura ispod nule, dok je struja isključena zbog zaostalih dugova.
- Razgovaraćemo narednih dana sa 'Jugoistokom' oko izmirenja dugova i ponovnog priključenja struje. Dug za istočnu tribinu iznosi oko milion dinara - kazao je Ilić. On je dodao i da račune za struju za istočnu tribinu stadiona plaća grad, a za ostale tribine Sportski centar "Čair". (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.