IDEMO PRED USTAVNI SUD! Iz Humske stigla reakcija na oduzimanje bodova i prilično je žestoka!
Vladimir Vuletić, Miloš Vazura, Milorad Vučelić, Foto: Dado Đilas

Ćeraćemo se još

IDEMO PRED USTAVNI SUD! Iz Humske stigla reakcija na oduzimanje bodova i prilično je žestoka!

Iz Partizana se nisu oglasili zvaničnim saopštenjem ali jesu putem izjave Vladimira Vuletića

Objavljeno: 22:26h

Disciplinska komisija FSS-a je rešila da posegne za drastičnim i drakonskim merama kako bi sprečila nastavak rata saopštenjima, međusobnim razračunavanjem putem medija i negativnim komentarisanjem rada FSS-a od strane Partizana i Crvene zvezde.

Zato su i učinili presedan oduzimanjem bodova "Večitima", kažnjavanjem uslovno predsednike klubova, ali i izdavanjem upozorenja da ukoliko budu nastavili čekaju ih još žrešće kazne.

Iz Ljutice Bogdana se nisu oglasili povodom najnovijeg kažnjavanja, ali zato jesu iz Humske, doduše ne u vidu saopštenja, već kroz izjavu potpredsednika kluba ,Vladimira Vuletića, koju je dao "Mozzart sportu".

Vladimir Vuletić
Vladimir Vuletićfoto: Beta/Branislav Božić

- Nakon odluka Disciplinske komisije FSS, Partizan je sada na plus četiri, umesto dosadašnjih plus šet, u odnosu na Radnički, dok je Crvena zvezda i dalje na plus 14 u odnosu na Partizan. Za otkrivanje učinioca svakog nepočinstva, inicijalno pitanje u pravu je: Qui Bono, kome korist?

- Pravi kuriozitet predstavlja pitanje u kom je vremenskom okviru Disciplinska komisija procenjivala sve argumente koje su joj usmeno danas izlagali predstavnici Partizana i Crvene zvezde, budući da su predstavnici FK Partizan sednicu napustili nešto pre 18 sati, dok je, tek tada, u prostoriju ulazio predstavnik FK Crvena zvezda? Jedan medij je već u 18.48 objavio odluku Komisije, pa - uz pretpostavku da se predstavnik Zvezde zadržao i samo 15 minuta, a Komisija je pred sobom imala i druge disciplinske slučajeve - čini se da je vremenski okvir odlučivanja bio tako štur i ekspresan da ukazuje na izrazitu skrupuloznost i temeljitost pri odlučivanju na osnovu predočenih argumenata. Čestitajući Disciplinskoj komisiji FSS na toj efikasnosti u radu, najavljujem da će FK Partizan zakonitost ove odluke osporavati pred Upravnim, a disciplinski pravilnik FSS pred Ustavnim sudom - poručio je Vuletić.

BONUS VIDEO: Milorad Vučelić posle eliminacije Partizana iz Lige Evrope i Miroslavu Đukiću

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.