OVO JE SRAMOTA SUDIJE ŠEGRTA! Igrači Vojvodine plakali kao kiša posle poraza od Zvezde! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Superliga Srbije

JAKE REČI

OVO JE SRAMOTA SUDIJE ŠEGRTA! Igrači Vojvodine plakali kao kiša posle poraza od Zvezde! (VIDEO)

Samo da ne krene opet rat saopštenjima!

Objavljeno: 09:19h

Sportski direktor Vojvodine Saša Drakulić oglasio se posle poraza od Crvene zvezde i penala koji je svirao sudija Šegrt.

- Ovo je velika fudbalska sramota u režiji sudije Jovana Šegrta. Ne razumem šta se ovo radi i kuda sve ovo vodi. Ovo nije fudbal, ovo je nešto za šta svi znaju u ovoj zemlji kako se zove - rekao je Drakulić, a preneo Žurnal.

Funkcioner Novosađana je nastavio teško obuzdavajući bujicu reči:

- Ne znam šta igračima da kažem. U svlačionici su svi redom plakali zbog onog što su doživeli od sudije Šegrta. Kako da ih utešim? Kako da ih zaštitim od sudijske samovolje? Ništa inače ne pomaže, ovo je sve režirao i završio Jovan Šegrt.

Drakulić je posebno insistirao na sledećem:

- Zašto se Vojvodini prosto ne dozvoljava da igra fudbal? Pa, Šegrt je tolerisao od prvog minuta odugovlačenje igre Zvezdinih igrača. Imam potrebu i obavezu da stanem iza naših igrača, ali ne znam kako da ih zaštitim da im se ovakve stvari ne događaju. Kakav je ovaj naš fudbal? Kome ovo treba? I zašto? Vojvodina je u derbiju bila žrtva jednog čoveka i njegove namere da pomogne Crvenoj zvezdi. I ovo malo publike što dolazi na naše superligaške utakmice, odustaće jer ovakve stvari kao što su se desile u derbiju na Karađorđu su i protiv fudbala i protiv gledalac - rekao je s velikim ogorčenjem sportski direktor Novosađana.

Kakav je vaš komentar i mislite li da je bio penal?

BONUS VIDEO: UOČI DERBIJA NA KARAĐORĐU: Atmosfera pred meč Vojvodina - Crvena zvezda

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.